1418743729.jpg
  • PiszkosFred
    #23270
    Ugyanaz, mint az eredeti Elite amit ismersz, csak most már van hozzá Spacelegs, vagyis elhagyhatod a hajódat az állomásokon és/vagy a bolygókon (maga a hajók belterében (egyelőre) nem). A legnagyobb gondot a leszállás és felszállás szokta okozni a legtöbb játékosnak, de ezt maximum egyszer-kétszer kell végigszenvednie, ugyanis itt is van docking computer (ugyanúgy Strauss Kék Duna keringőre), sőt, a továbbfejlesztett változata már nem csak le, hanem fel is száll az állomásról. (nem vagyok benne biztos, de szerintem az új játékosok az új hajóikra már alapból megkapják ezt a modult)

    Idővel persze bele lehet jönni az irányításba - ha nekem a fakezűnek sikerült, akkor mindenkinek fog -, csak testre kell szabni az irányítást, mert ahogy tudja kezelni az ember "csukott szemmel" a hajó XYZ mozgása mellett a forgásokat is, onnantól mint kés a vajon.

    Nincs benne építkezés (se bázis, se hajó), se menedzselhető flotta, stb. mint az X-ben. Csak a hajó(i)dat tudod testre szabni a millió verzióban elérhető egyes modulokkal, annak megfelelően, hogy harcolni akarsz e, vagy kereskedni, vagy buszozni, vagy felfedezni, vagy bányászni, vagy fejvadászkodni, vagy csempészni, stb, esetleg ezek tetszőleges kombinációját. És itt jön a képbe be az, hogy - ha csak nem guide alapján csinálja valaki -, akkor szinte nincs két egyforma hajó, se típus, se funkció, se ugrási távolság, se fogyasztás, se manőverezési készség, se súly, se raktár, fegyverzet, stbstb. szempontjából.

    Az űrbe telepített FO/76/Skyrim majd a Starfield lesz novemberben :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.31. 13:02:40