1418743729.jpg
  • buke
    #22785
    Gregoryan: a hajók, amiket keresünk nem kell,hogy rögtön jöjjenek, sőt van mikor a 35-45. percben jön az első, de pl. az éppen egy dangerous és pillanatok alatt megszívat valamilyen módon. Csak a te kitartásodon múlik, hogy mikor csípsz el egy zsákmány hajót. Lehet,hogy 2 másodpercen múlik,hogy lescanneld,mert épp kilépett az egyik állomásnál. A te esetednél pedig inkább vigyázni kell a célpont hajóra, mert könnyen elpukkadnak.
    Egy dolgot kifelejtettem: a hajtómű kilövést megelőzi a pajzs lelövése lézerrel, de amint lent van abba is kell hagyni,mert az már a hull-ot csökkenti.
    Pozitiv példákat említve, nekem volt olyan szituáció,hogy 1 órán belül 3 Type-7 is jött, persze ebből csak kettőt tudtam elkapni. Én már csak a nagyobb teherekre vadászom még nagyobb türelemmel,mert utánna nagyobb is a sikerélmény,ha megvan egy 150-300 tonnás szállítmány. Ha bele kalkulálod a kisebb hajókat, nyilván pörgősebb a játék, de kisebb is a fogás azaz kb. 15-40 tonna körüli.
    Itt az egyéb hajók listája a type 6,7,9 kívül, amikben én már láttam LTD-t: Krait MK, Python, ASPX, ASP Scout, Keelback, DBX,DB Scout.
    Én először csak gyakoroltam azaz nem csak a gyanús hajókat ID-ztem ,hanem mindet. Szép lassan belejön az ember. De türelem nélkül nem fog menni.
    Megjegyzés: amatőr szinten, ha a zsákmány mennyiség is fontos és a gyors hajók elkapása is, akkor érdemes unlockolni a Cuttert, mert ez az egyedüli hajó tunning mentesen,ami megfelel a két előző feltételnek egyszerre,azaz Boost: 340 körüli és 300 feletti raktér.
    Utoljára szerkesztette: buke, 2021.01.03. 12:41:03