1418743729.jpg
  • wollnerd #18133
    Én már odajártam! Sőt, Nemcsak oda. Sztem úgy érdemes, hogy több neves helyre is ellátogatsz.
    Én úgy kezdtem hogy SOL-ból elvállaltam egy adatszállításos küldit Coloniára, több mint 1-2 milliót fizet. Amikor ott jártam, akkor döntöttem el hogy elmegyek a Sagittarianus A*-ba, így aztán BP-ba is, hazafele SOL-ba pedig meglátogattam a Great Annihilator-t.
    10 tipp tőlem:
    1. Ha akarod használhatod "Jet-cone boost" féle utat. De csak akkor ha már begyakoroltad a neutron csillagokkal az fsd túltöltést. Az nem is veszélyes, sőt, főleg ha MINDIG úgy használod ezeket a csillagokat hogy amikor megérkezel egy ilyenbe, rögtön a LASSAN a kék csóvájuk a SZÉLÉRE mész, aztán ha megjelenik a "beyond safely limits" figyelmeztetés mogzatod okosan a botkormányt hogy próbáld minél kevesebbet imbolyogatni a hajót hogy lehetőleg az üres tér felé nézzen. Ha megjelent a szöveg hogy túl van már töltve, full gáz, KIFELÉ haladva (a sötétség felé)
    2. Sokkal jobban jársz ha mindig a tankolható csillagokat csillagokat pipálod be! (Az apply for route" opció is legyen bepipálva)
    3. A Advaced Discovery Scanner (ne felejtsd el fire group-ba beállítani!) és a Detailed Surface Scanner engedhetetlen! Gyakorlatilag megduplázzák a felfedezési pénzt.
    4. Látom az Anakondával akarod, na ez nagy ugrótávra képes, a legjobb ha 50+ fényévet tud ugrani. Az én Diamondback Explorer-em 54 fényévet tudott. Anakondával 60+ fényév is kisajtolható! Kipróbálhattam a hajótervező oldalon és az biztos hogy a legalacsonyabb PD-vel (igaz akkor nem tudsz boost-olni) és alacsonyabb PP-vel és a könnyítő mod-okkal jóval könnyebb lehet. pl. itt egy lehetséges fitt. lehet hogy minél jobb PP kellene főleg a neutron csillagok miatt.
    5. Anacondához javaslom a 7B-s fuel scoop-ot, mivel az kb. annyiba kerül mint 6A-s és ez csak "kis" ár a méregdrága 7A-s beszívó kapacitásával szemben.
    6. Az egész túrához számolj kb. 1,5-2 hónapot, ha mindennap kb. 3-4 órát ezt tolod.
    7. Ha rád tör a space maddness, akkor hallgass rádiót, pl. Radio Sidewinder-t! Űrrel kapcsolatos kellemes, nyugtató zenék és minden kerek ótában elhangzik egy GalNet hír. (ami igaz, 2-3 nappal korábbiak lehetnek,de na. :) ) Vagy használhatod a OnTopReplica programot, amivel bármilyen fimet videót tudsz nézni, egy másik ablakban egy monitoron is! (ilyenkor a játéknak "Bordeless" módban kell lennie.)
    8. AMI MÉG FONTOS hajódhoz: AFMU, hogy meg tudj javítani a modulokat a menet közben, különösen az FSD-t, ha használod a neutron csillagokat betehetsz 2-t is, vagy akár az konda esetén 3-at is. Az AFMU-k tudják javítani egymást, de fontos h egy afmu saját magát nem javítja!)
    9. Ha gondolod berakhatod a SRV-t is, tudod újrafeltölteni az AFMU-t, de felesleges, főleg ha 3 nagyot viszel. A svr egy súlytöbblet. a AFMUknak nincs súlyuk. Fuel S.-nak sincs. Én a Colonián, kiraktam a srv-emet és kisebb afmu-t raktam a helyére.
    10. Amikor beérkezel egy idegen rendszerbe, mindig futtasd le a ADS-t és (és aztán nézd meg a System map-ot.) az főleg értékes bolygókat szkenneld le külön is. (High Metal Content World, Water World, Earth Like World.) A fekete lyukak és a neutron csillagok is sokat fizetnek.
    Itt egy kép hogy mi, milyen szkennelésel mennyit ér.
    Remélem segítségedre lesznek a tippjeim. :)
    Biztonságos repülést, parancsnok! :D
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2018.01.04. 00:36:38