ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már vagy tizszer váltottam,azért nem értem,mert eddig minden küldetésnél,ha sikeres volt,rögtön elsőre beadta.Köszönöm a segítséget,ha lesz valami változás,szólok.
PiszkosFred
Torles elott elobb probald ki az open/solo/open valtast is, hatha...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
Nem találok a frontier fórumokon jelzést arra, hogy valami bug lenne a küldetéssel - ami nem jelenti azt, hogy nincs, de így nincs több ötletem, hogy mi gondod lehet vele.

Mivel ez is olyan, mint az előléptetős küldetés, és kaphatsz még belőle többször, így esetleg megpróbálhatod újra, hátha nem akad be...

Ezen túl más ötletem nincs, minthogy vedd fel a kapcsolatot a supporttal.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Megpróbálok menni egy kört és újra leszállni.Ha törlöm a küldetést újra fel tudom vajon venni?
Igen,pontosan.
Dzsini
Térkép szerint jó helyen vagy? Ott van a jelölés az állomáson, ahova dokkoltál?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem,sajnos.
Dzsini
Egyik frakciónál se jelenik meg? Baloldalt a küldetéslistádon?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.21. 19:19:53

Még a View engineers menüben is piros,tehát nem tudok kommunikálni vele,mert nincs rajta a surface térképen sem.
Elvileg az lenne,de nem jelenik meg a küldetés lapon.
Dzsini
Akkor csak le kell szállni Edison Hub-on, és a küldetéslapon leadni - sima adatszállító küldetés, nem? És utána kezdheted gyűjteni a Terminalokat.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.21. 19:15:59

Az a baj,hogy nincsenek paraméterek.Reward: Marco Qwent.Destination: Edison Hub-Luhman 16,és az idő,ami telik
Deliver data to Edison hub in to Luhman 16 system.Dehogy kinek,vagy minek,arról semmi info.
Dzsini
Ez még csak annyit jelent, hogy mostantól leszállhatsz nála. Ahhoz, hogy dolgozzon is neked, vinned kell neki 25 Modular Terminalt.

s_andras
Még mindig ott van a transactions menüben? Ha igen, nyomj rá, és nézd meg hogy mik a paraméterei.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Sziasztok!Marco Qwent mérnökhöz kellene egy kis segítség,illetve tanács.Megvan a Siriusos permit,kaptam egy "Engineer invitacion contract"-ot,amit elvittem a célállomásra. Itt viszont nem tudom,kinek kellene leadni,vagy kivel kellene beszélni.Váltogatom a solo-open modot,de nem történik semmi
Célszemélyt sem adtak meg.
Nem ilyen a gond, hanem pl. leszállásnál az állomás felé menet droppol de csak egészen aprókat, mintha töltene textúrát vagy mittomén, de eddig ezt nem csinálta. Mindegy, nem olyan vészes csak kíváncsi voltam, hogy másnál is előjött-e a jelenség.
Dzsini
Valamikor amikor a 2.3 kijött, akkor talán az első javításig volt olyan, hogy kb. félpercenként megállt egy-egy pillantra (de a hangok is, minden), de az elmúlt.

s_andras
Most épp ha nem is pont akadást, de olyanok vannak hogy pl a lézereim sugarai néha a képernyő közepén egy láthatatlan kb 2*3 cm-es téglalap határait átlépve eltűnnek (de szerencsére azért a sebzés megvan). Minden frissítés után más és más anomáliák szoktak lenni, korábban nálam is volt már akadozásféleség.. Vagy ha csak olyasmiről van szó mint amilyen az állomáshoz leugrásnál az FPS-drop, az ilyeneket én észre sem veszem..

Tegnap előszedtem a gémet hosszú kihagyást követően, és feltűnt, hogy néha akad. A hardverem nem lehet gond, korábban meg ment mint kés a vajban. Más is tapasztalja?
s_andras
Még mindig nem tudok napirendre térni afölött ha RES-ben véletlenül rossz reflexszel a szkennelés előtt belelövök egy bűnözőbe, akit nem mellesleg épp az én oldalamon álló rendfenntartók már amúgy is össztűz alatt tartanak, akkor azonnal wanted leszek. Tegnap ezzel még nem volt vége, mert hiába nem nyúltam többet hozzá, miután kilőtték, az én nyakamba varrták a gyilkosságot és megkaptam az egyhetes vérdíjat is!! <#falbav><#miaz> Most emiatt járhatok egy isten háta mögötti jeges HAZRES-be, ahol alig jön valaki...
Komolyan nem tudom, miért nem volt jó a régi rendszer, miért nem lehet azonnal pénzzel kiváltani...

Dzsini

nekem elsore es "azonnal" sikerult (solo), odamentem, srvvel lescanneltem az egyik barnaclet es szinte azonnal jott a hajo..

Dzsini
Van olyan streamer aki kb. amióta hallani lehet róla majdnem naponta órákat tölt ott, és nem jött össze neki...

Van egy elmélet, ami szerint akkor esélyesebb, ha valaki épp érkezik/távozik az instanceben, így openben / PG-ben többször összejön, de ez sincs igazán alátámasztva.

Caliph
én két napja ott ülök,igaz hogy esténként kb egy órát tudok bohóckodni,de még nem triggerelt :d

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
Nekem háromszor sikerült - egyszer szólóban, kétszer Mobiusban - de volt, hogy majdnem egy órát beszélgettünk ott, mire bekattant. Még videót is linkeltem róla ide.

KiruHoshino
Valakinek sikerült a Barnacle-nél találkozni a Thargoidokkal? Vagy már nincs többé ez az event?

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini
Feltupírozták a Voyagert 😊

s_andras
Dorgal: nm, bármikor.
-----------------------------------------------------
Azért volt egy kivétel, ez a "kalóz" nem változott meg, akárhányszor léptem ki-be. Természetesen nem vállaltam el.

Köszönöm,ez segített!Még kezdő vagyok.
s_andras
Észrevettétek, hogy újabban ha van pl egy kalózfőnök-kiiktatós küldetés a MB-on, és nyomogatjuk "Back-MB" újra és újra, akkor minden egyes alkalommal változik az összeg és a név..?

KiruHoshino
Próbáld használni az SRV thrustereit (Általában ez a space gombra van állítva).

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

s_andras
Indítsd a játékot Horizons nélkül, ekkor a bolygó fölé kerülsz, utána mehet megint a Horizons.

Sziasztok! Egy nagyon kezdő kérdésem lenne.Felakadtam az SRV-vel valami keritesre egy bázison.Se le,se fel,mozdulni sem tudok.Mit lehet csinálni ilyen helyzetben?
KiruHoshino
Teljesen egyetértek veled ebben a dologban. A játék nagyon repetatív és igen ezerszer jobb ötletek fordulnak meg a fórumokon és egyéb közösségi helyeken, de egy játék fejlesztése nagyon bonyolult és a jó kis küldetéseket valószínűleg max csak úgy tudnák megoldani ha minden küldetést maguk készítenek el ami valjuk be rengeteg időt venne el a játék fejlesztésétől.
Ezen max úgy lehetne javítani ha mi játékosok is tudnánk egymásnak küldetést készíteni, adni (Természetesen a küldetés után járó pénzt is tőlünk vonná le).
A játék rengeteg lehetőséget tartogat magában és a FDEV-nek jó kis tervei vannak a jövőt illetően. Türelmesnek kell lenni. A játék fejlődik csak lassan.

Dzsini
100 év után térnek vissza - itt vannak a Lore bejegyzések - a Thargoidokat olvasd el (és persze a többit, ha érdekel a világ felépítése, történései, stb.)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.15. 14:36:28

Maxyka
De miért visszatérés? Mikor mentek el vagy voltak itt? 😊

Online vásárlás! Közel a j?v?.

Nem a grind a baj, ez műfaji sajátosság. A grind játékon belül elfoglalt arányaival van baj, mert irreálisan sokat tesz ki az össz játékidőből. Meg azzal, hogy a frontiernél a "tartalom" kimerül a grindeltetésben. Pedig lenne a játékban potenciál, ezt mindig elmondjuk, de a vége mégis mindig az, hogy "menj ide, gyűts ezt+azt, aztán menj vissza". Egysíkú, unalmas küldetések, nincs egy rendes történetszál ami izgalmat hozna. 15ezredszerre meg már nem igazán élmény egy Boom Data Delivery és a társai. Most meg majd annyi lesz, hogy ferde meg konda helyett, zöld virágokat kell lőni itt-ott, amihez új felszerelést kell grindelni. Biztos velem van a baj, hogy nem látom, ebben mi lesz más, vagy új és főleg mi lesz EXCITING? Komolyan mondom, ebben a fórumban ezerszer több kiváló ötlet felmerült már, mint amit a frontier akár csak a szavak szintjén is bármikor meg tudott villantani.
Na mindegy, nem kell velem egyetérteni természetesen. <#hawaii>
KiruHoshino
@TokraFan - Ugyan már! Szerinted a Star Citizen-ben másképp lesznek a dolgok? A No Man Sky is erről szól. Vagy elég az MMORPG-kre gondolni. Azokban is csak grind van. Senki szájába nem fogják odatolni a dolgokat. Senki nem mondta, hogy fel kell szerelkezni. Senki nem mondta, hogy le kell nyomni az egészet 7 nap alatt. Ez nem az a játék. Aki meg akkora gamer, hogy az első nap már összekapar mindent hát lelke rajta. Nem szabad negatívnak lenni.

2014 óta megvan nekem a játék és mégse panaszkodom pedig megtehetném. 😊

Számomra érdekes dolog lesz a Thargoid-ok visszatérése. Személy szerint ha lesz rá lehetőség jómagam szívesen beállnék egy kis reputációt gyűjteni feléjük.

s_andras
Nem tudhatjuk biztosan hogy így lesz, de... hogy is mondjam... "eléggé valószínű". Én is az egymodulos verziót preferálnám (#16747), viszont az eddigiek ismeretében nem sok reményt fűzök hozzá. A mérnöközés csak addig szórakoztató, amíg mindegyiknél kinyitjuk az 5. szintet, onnantól jön a hozzávalók halmozása, ami a grind szótári meghatározásánál az első példa lehetne... :S Persze vannak olyan játékosok, akik megelégszenek EGY darab pörgetéssel, nos, ők szerencsés alkatok...

Dzsini
Ő így szórakoztatja magát, hogy minden alkalmat kihasznál a károgásra. Van, aki így szeret játszani.

Már megbocsáss, de honnan veszed, hogy így lesz? És ha egyszerűen lesz egy valamilyen adapter szerű kiegészítő valami, amivel az eddigi modulok a thargoidok ellen is használhatóak lesznek, és akkor esetleg elég lesz azt felfejleszteni? Ne érts félre, nem azt mondom, hogy így lesz, csak azt, hogy gyenlőre nem lehet tudni, hogyan lesz. Nem akarlak megbántani, és tényleg ne vedd párbajra hívásnak, de azért neked nem az optimizmus a legfőbb erényed. Mindig elmondod, hogy a frontiernek leáldozott, de valahogy mégis mindig itt vagy. Ez azért mutat valamit. Mellesleg én a mérnökösdit kifejezetten élveztem, szerintem az egyik legjobb update volt a játék történetében, és semmiképpen sem mondanám "unalmas grindelésnek".
De ez persze csak az én véleményem.
Fasza, tehát akkor összefoglalom:
A hajókat amikhez eddig grindeltünk, mérnököztünk és feltápoltunk, azok kb. kuka, innentől kvázi sz*rt sem érnek!
Lehet kezdeni előről az egészet, Alienekre fittelni megint új fegyverekkel és tuningokkal, tehát ismét 1000 órákat eltöltve a marha unalmas grindeléssel. "Tartalom" Frontier módra. No köszönöm, akkor nekem itt ért véget ez a történet, de hogy nem fogok megint 5-600órát baszakodni a mérnökökkel csak azért, hogy aztán szürke NPC helyett majd kis zöld virágokat vadászhassak, az egészen biztos! Ez így tényleg gáz. Tartalom meg nulla!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.06.15. 01:57:16
Maxyka
Mikortól lehet csapatni thargoid hajóban? Nekem egy kicsit kényelmesebbnek és áramvonalasabbnak tűnik. Thargoid frakciót a népnek.<#kuss>

Maxyka
<#nezze>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
Canonn - we wear the tinfoil hats, so you don't have to.

s_andras
T-H-A-R-G-O-I-D__R-E-T-U-R-N, nem thargoidS.

Jól értem hogy a CFN most azt az "ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET"et hangoztatja hogy ez csak egy kamu önmerénylet, ahol a Fed. flotta kirakott néhány selejtezésre váró cirkálót, és még az is lehet hogy ők maguk locsolták meg savval a hajókat, csak hogy a népeket harcra buzdítsák? Pearl Harbor? <#nevetes1><#vigyor2><#nyes>
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.06.14. 17:45:51

Dzsini

Dzsini
Hát, én ennél színtévesztőbb vagyok, hogy árnyalatokról beszélgessek, Lave Radioban azt mondták, hogy különbözőnek néz ki a kettő 😊

s_andras
De már a barnaclenél tankolós is ilyen pirosat húzott a felszálláskor, és az sem bántott senkit, ez inkább valami boost lesz..
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.06.14. 13:55:00

Dzsini
A 2.4 címbejelentésben és Braben szövege mellett látható változatok.