Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Laci #84 A színvonallal kapcsolatban teljesen igazad van. (Ami most jön elut a topictól), de ami bosszantó a dumádban, hogy míg kiragadsz minden zsidóellenes mondatot és itt provokálsz vele mindenkit, addig csak fehérgalléros bűnözők védelmébe kelsz, mint ahogy azt már a lentebb érintettektől megszokhattuk. Nem tudom miért pont ezt a mondatot emelted ki, miért nem emeled ki a nácizást, fasizást (ami ráadásul nemcsak tényállítás, hanem rágalom is!!!). Pontosabban hazudnék ha azt mondanám hogy nem tudom. Persze hogy tudom... De minket ez amúgy sem érdekel, mert a színvonal sajnos színvonal marad és ember nincs aki ezeket kivágná. Főleg az lenne sértő, ha CSAK ezeket vágná ki.
Emlegetted még a Demokratáékat meg a Magyar Fórumékat. Remélem ez nem valami ferdítés céljából történt részedről, ugyanis ezek (ha nem tűnt volna fel) politikai lapokhoz fűződő fórumok, a pl. Supergamez meg (ha nem tévedek) csak tartalmaz egyénileg létrehozott politikai topicokat, de semmi köze olvasótáborokhoz meg ilyenekhez. Tehát szerintem átmehetünk a politikai topicokba és ott folytathatjuk, de ne akard elérni, hogy csak az ebből hasznot húzó kissebségekre vonatkozó (kétségtelenül fajgyűlöletre utaló és ÁLTALAM IS ELÍTÉLT igazságtalan...) beszólásokat töröljék ki. Ezen az alapon én is követelhetnék egyet, s mást csakhát, akkor mindenki követelőzik és meghal a fórum. Ha megsértődtél, akkor meg bátorkodom javasolni a "Gumiszoba/Rossz napom van" topicot. Megértésed köszönjük és bocsánat a topic másodikként való eltereléséért.