1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • TITA 2004
    Sziasztok, én azé jöttem mert úgylátom a Győzike topicba nem Győzikét szeretem, nem szeretem, és miért a téma, hanem a rasszizmus teljes kiélése, sőt családi kötelékek gúnyolása, kétségbe vonása, és egymás provokálása ki bírja tovább alapon. Gáspár gyerek képek shoppolt gúnyolása #505, #723. Minek akkor Győzike fedőnév ehhez az egymás ellen úszító írásokhoz? Mi köze ehhez a Győzike fedő névnek ami ott megy?? Nem is Győzikéről szól ez a topic, hanem már bocsánat "utáld a romákat". Lásd:/ #1256, #1281, #1333, #1354, #1355, #1372./ Minek ez a rasszista topic?? Az alapitója is 9.-én járt benne utoljára, na és ő se győzike utálata, és a rasszizmus ellenzéséről, vagy simításáról híres.