Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Ne szólj bele !

Tuvok
Hmm, ez vmi újítás, hogy a moderátorok nem tudnak topikot törölni ?

Guest
Semmi gond, azt a topikot egyébként se kéne törölni... 😊
Dzsini
Tuvok de hányszor mondjuk el, hogy a moderátorok NEM tudják törölni. St tudná, írj neki privátban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gyiik
ne vesszen sullyesztobe:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081806654

meg mindig ennek a topiknak a visszahelyezeset szeretnem az "mp3,zene" temakorbe a "programok beszerzese" temakorbol

ZENEROL VAN SZO, ES NEM HOLMI WAREZOLASROL, AHOGYAN AZT "VALAKI" JELLEMEZTE.
A tudatlansag nem erdekel, mert az egy dolog, hogy valaki nem tudja, mi fan terem a breakbeat, de sztem nem volt olyan hosszu a topik, hogy ne lehetett volna vegigolvasni, mirol is szol az valojaban...
Szoval valaki, lecci, mert ahol most van, kurvara nem temabavago, es lesz majd meg egy okostojas, aki ratalal, es erre hivatkozva torolni fogja...

....................................................................................................

Tuvok
Én meg addig írom, míg ki nem törlik, nem igaz, hogy egy moderátort nem lehet megkérni, hogy végezze a dolgát...

Balo
Akárhányszor írod be, nem fogják törölni (vajon miért? 😄), viszont feleslegesen írogatsz ebbe a topikba. 😉

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Tuvok
Balo
Felesleges, elsüllyedt a topik...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Tuvok
Én még mindig kérném ennek a topiknak a törlését.

Gyiik
en meg mindig kernem a breakbeat topik visszahelyezeset az mp3, zene temakor ala

....................................................................................................

mukika
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1074040476

Mike
kérem a Waffen SS topik törlését, a náci téma miatt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gyiik
ugye, mekkora egy balfek ez a gyiik? pfehhe
nagyon unatkozhatsz, irok ma' a fonokodnek egy levelet, adjon valami munkat neked😄

Tuvok
VinylToy
Meg kellene adni a linket is te lámaaaa!

Erre gondol ez a Gyiik! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
pfeheh, nemtom, hol kell reklamalni, de az "mp3, zene" temabol a topikom a "programok beszerzese" temakorbe koltozott at seszosebeszed... a breakbeat cimeket kerunk topikrol van szo, keretik azonali hatallyal valo visszahelyezeset az ot megilleto helyre, temakor ala..halaskoszonettelsatobbi😄

mukika
köszönöm szépen!!!! 😊)

Tikal
nem

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mukika
#3505 bannernak??? hm????

Tikal
ja, én is utáltam, csak az bosszantott hogy vmi hiányzik a mozillámbol 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tuvok
NEM ! Töröljétek máá

Guest
Ja, és szerintem Tuvok topikja nyugodtan maradhat, htx. 😊)
Guest
#3499: Tudom, #3496 is így készült. 😊
Törölt felhasználó
Egy logóberakás lenne a hardware topicban Ati Radeon X800, már bent van az egyik hozzászólásban.Köszönöm!
mukika

eztpedig be tudnátok rakni ide?

Tuvok
Elég hülye szokás, van valami értelme is ? Nem baj, nem adom fel. Törlést !

saját fórumokbol nem szokás törölni

Tuvok
én is, és én se tudom...

Dzsini
én igen, de nem tudom 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tuvok
törölné vki ?

Dzsini
Guest: amint átkapcsolod az Operát, hogy IE6ként azonosítsa magát, rögtön tölti az SG a chatablakot hozzá... 😊

Brutal
legyetek szívesek a Brutal által törölt Jackass topicot törölni mert hülye voltam és nem találtam meg a megfelelõt...
Köszi

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

mukika
thx 1000rel!

Guest
Mighty
Ne is jojjon!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tuvok
#3461 ?

mukika
öö inkább ezt plz! 😄DD

Ottto
Szeretnélek megkérni titeket, hogy a ha a Logomûhely #10694. #10389 #10287. és a #10355 hozzászólást töröljétek, ha leehetséges. Köszönöm.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Dzsini
én láttam flash-es irc klienst valahol... az mûködne mindenhol nem?

St
Nem mûködik Opera alatt opera nem támogat semmi olyan DHTML-t, ami ehhez kell.
cSuwwi
nekem is ez volt, csak explorer alatt. amint lejön a cset, automatikusan felugrik az oldal tetjére, így a kedvenceknél egy csomószór máshova kattantam 😞

Szerencsére a tûzfallal ki lehet lõni a rejtett frameket, így most csak egy "töltödik" felirat van 😊 Felül pedig egy szép felhõs kép, a banner helyén 😄

shit happens

Tikal
értem, mindegy ugyse hiányzik 😊
elég idegesito volt hogy amig nem toltodott be nem lehetett lefelé gorgetni mert mikor betoltodott, felugrott a lap tetejére 😊

Guest
Szvsz Opera alatt is menne, ha nem lenne browser check. (Mondjuk spec. nem nagy baj, nekem annyira nem hiányzik... 😊)
Bandee1987
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081768907

Létszi töröljétek ki ezt a topicot, mert véletlenül megnyitottam, rákerestem a keresõben, hogy van -e ilyen topic, de én nem találtam, ezekszerint vak vagyok...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

St
horoszkópot sajnos a harmonet a szerzõdéses kötelezettség ellenére 4 hete nem frissítette, így levettem 😞(

St
mert csak IE böngészõvel mûködik a chat és így nem IE böngészõkön meg sem jelenik. sajnos ilyen javafree chatot csak IE böngészõkön lehet csinálni.
Tikal
hi moderátor, nem tudod véletlenul hogy mozillával (v1.6) miért nem jön be a chat ablak? 😊

Dzsini
hát, szerintem sose árt 😉

cSuwwi
A oroszkóp fog még valaha változni, vagy minden héten ügyelnem kell az étrendemre ezentool? 😊

shit happens