24783
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Match
    a gitározás topicban lehetne törölni a #13578 és a #13579 hozzászólást?
    elnéztem a topicot :D
  • ChevyG work
    jaaaaa
  • St
    attól kezdve 2 hét, hogy megkaptad.
  • TITA 2004
    Sziasztok lejártak a pontjaim? de jo akkor a logóm is visszatehetem?? Nagyon köszi
  • ChevyG work
    mikor járnak le a büntetés(eim)???
  • Láma!
    sztem ird, mert senki nem fogja tudni hogy miért történt!
    és elég sokan járnak oda, gondolj csak bele, mindenki idejön majd, hogy miért...
  • Punker
    Bogyesz priviben azt írta lehet még nem végleges, de az is lehet eltünik végleg, de beírhatom végülis.
  • Láma!
    jogos!
    ott a pont!!:P
  • Pheel
    Ezt pl beírhattad volna utolsó hozzászólásként. :)
  • Láma!
    jah, értem. akkor nem szoltam, csak azt hittem, vmi félreértés, vagy ijesmi.
    kösz
  • Punker
    Bogyesz kérése volt.
  • Láma!
    Üdv.
    egy kérdésem lenne. ki és föleg miért zárta be ezt a topikot?
  • TITA 2004
    Győzike topic #1385, #1386, #1388 ez má nagyon brutál tegyetek má ezzel a topical valamit, más és más neveken jönnek ugyanazok az emberkék gyalázkodni, és úszítani másokat. Köszi hogy a pontjaimmal törödtök de csak 20-án kaptam még, én ugy voltam vele 4 pont 4 hét
  • Pheel
    St! Ránéznél TITA 2004 büntetőpontjaira? Elég furán festenek, aztán lassan aktuális lenne a lejáratuk asszem :)
  • TITA 2004
    Sziasztok, én azé jöttem mert úgylátom a Győzike topicba nem Győzikét szeretem, nem szeretem, és miért a téma, hanem a rasszizmus teljes kiélése, sőt családi kötelékek gúnyolása, kétségbe vonása, és egymás provokálása ki bírja tovább alapon. Gáspár gyerek képek shoppolt gúnyolása #505, #723. Minek akkor Győzike fedőnév ehhez az egymás ellen úszító írásokhoz? Mi köze ehhez a Győzike fedő névnek ami ott megy?? Nem is Győzikéről szól ez a topic, hanem már bocsánat "utáld a romákat". Lásd:/ #1256, #1281, #1333, #1354, #1355, #1372./ Minek ez a rasszista topic?? Az alapitója is 9.-én járt benne utoljára, na és ő se győzike utálata, és a rasszizmus ellenzéséről, vagy simításáról híres.
  • Pheel
    Éppen ezért ragaszkodunk ahhoz, hogy azokat használja a jónép, és ne nyisson még több ilyen topicot. Persze ettől függetlenül mi vagyunk a rosszarcok...
  • akyyy
    ha meg azokba írok, ott meg arról van szó, hogyan fűzi össze, konvertálja át divx-be, illetve egyéb. egyik se lett volna megfellő! de nekem mind1, örülök hogy nem kettő, az 1nek még nincsennek korlátjai!
  • prezi
    lol
  • Balo
    Hülyén hangzik, nem.
  • N1ggA
    nem mind1?
  • Balo
    A Forma-1-ben versenyzők, esetleg pilóták vannak, nem játékosok.
    np
  • N1ggA
    bocs véletlen lenyomtam vmi gombot.

Szal az a bajom, hogy a forma1 topicban már egy csomó mindenki kapott azért büntetőpontot, mert fikázta valamelyik játékost. Nos szerintem ezért nem kéne büntetőpontot, legfőképp 2-t nem, de legalább kiínátok valahova, hogy ezt itt nem szabad. Ja, és mivan a szólás szabadságával? A forma1-es játékosok fikázása szerintem ide tartozik.
  • franco
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • N1ggA
    Hi! Az lenne a bajom, hogy a forma1
  • Shaman
    köszönjük!
  • Shaman
    Ide kérnék hivatalos top100 listát,mert már régen vót!

Htx.
  • Mike
    szvsz az ilyen több éves 1-2 hsz-es topikokat mind ki is lehetne akár törölni
    ha van is bennük információ, az már elavult
  • Mike
    azok a topikok mind halottak 2-7 üzenettel, az utolsó is 2003-as
  • Loál János #7729
    Passz, tőle kérdezted már?
  • Punker
    hé emberek ki tiltotta ki Ter-t a chat-ről? ne szivassatok nem lesz kivel beszélgetnem :(
  • Pheel
    Ha legalább nagy vonalakban tisztában lennél a helyzettel, akkor nem írnál ilyet. Egy hardveres MPEG tömörítéssel foglalkozó topicból szedtem ki az egyértelműen kizárólag szoftveres tömörítéssel foglalkozó kérdését. Úgyhogy köszönöm a kötözködő zseniskedést, de nem kérek belőle.
    Egyébként az sem igaz, hogy a felhasználóiban nincs mpeg-es topic. katt
  • Mike at home
    adott mondjuk egy Canopus kartya, mondjuk 200k
    megneznem en azt a zsenit Pheel, aki kepes hasznalni a cuccot szoftver nelkul
  • Pheel
    Köszönöm! Lehetne mindig ilyen gyorsan? ;-)
  • St
    igaz, javítva
  • Kanál
    milyen jó logo (H)(Y)
  • Pheel
    Az teljesen normális, hogy ha valakinek 3 vagy 4 büntetőpontja van, akkor eltűnik a logója, de ha 5 (tehát ki van tiltva), akkor látszik?
  • akyyy
    wháá, azért kaptam büntit mert rákerestem egy topicra, ami mpeg tömörítéssel foglalkozott, és a hadwer részben volt, :D
    azt megértem, ha én nyitom a témát, de ebben az esetben....:S
    főleg hogy a felhasználói részben nincs is ilyesmi topic:D na mind1, no probleme! sorry a kis offért.
  • Laky
    del
  • tigeroo
    Prince of Persia : Kindred Blades topicot kellene átnevezni Prince of Persia : The Two Thrones-ra
  • cSuwwi
    #15 komment
    Nem igazán szeretem, ha ilyen senkik minősítenek, del vagy vmi, htx.