Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1081806654
meg mindig ennek a topiknak a visszahelyezeset szeretnem az "mp3,zene" temakorbe a "programok beszerzese" temakorbol
ZENEROL VAN SZO, ES NEM HOLMI WAREZOLASROL, AHOGYAN AZT "VALAKI" JELLEMEZTE.
A tudatlansag nem erdekel, mert az egy dolog, hogy valaki nem tudja, mi fan terem a breakbeat, de sztem nem volt olyan hosszu a topik, hogy ne lehetett volna vegigolvasni, mirol is szol az valojaban...
Szoval valaki, lecci, mert ahol most van, kurvara nem temabavago, es lesz majd meg egy okostojas, aki ratalal, es erre hivatkozva torolni fogja...
....................................................................................................
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
....................................................................................................
nagyon unatkozhatsz, irok ma' a fonokodnek egy levelet, adjon valami munkat neked😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Köszi
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szerencsére a tûzfallal ki lehet lõni a rejtett frameket, így most csak egy "töltödik" felirat van 😊 Felül pedig egy szép felhõs kép, a banner helyén 😄
shit happens
elég idegesito volt hogy amig nem toltodott be nem lehetett lefelé gorgetni mert mikor betoltodott, felugrott a lap tetejére 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Létszi töröljétek ki ezt a topicot, mert véletlenül megnyitottam, rákerestem a keresõben, hogy van -e ilyen topic, de én nem találtam, ezekszerint vak vagyok...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!