1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • mangay
    Tisztelt Moderátorok!

Van ez a Rain70 nicknevű úriember a 70-es és 80-as évek zenéi topikban, aki valótlan dolgokat állít rólam, sérteget és fenyeget. Kb. két éve hagytam itt a fórumot pont miatta, mert normális véleményt nem tud alkotni, csak fikázni, aki nincs vele egy véleményen, azzal azonnal elkezd személyeskedni, ezzel élvezhetetlenné téve a fórumozást. Ám nemrég egy ismerősöm linkelte a hozzászólåsát (#101012), melyben engem és több ismerősömet ócsárol indokolatlanul, valótlan állításokkal rontja hírnevem. Csak ezért regisztráltam újra a fórumba, és írtam neki egy cinikus választ (#101018), mire föl ő folytatta a sértegetést, mitöbb, fenyegetőzni kezdett (#101019). Úgy tudom, a rossz hírnév keltése, illetve a fenyegetés nem csak a fórum szabályzatát, de a törvényt is sérti. Hálás lennék, ha tennének valamit az ügy érdekében.
    Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: mangay, 2015.12.17. 17:46:54