1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • [NST]Cifu
    Ellenben én most úgy érzem a moderátorok részéről, hogy feladták a harcot. Győztek a trollok.

Legalábbis a főoldal híreinek kommentjeinél. Hozzá kell tenni, hogy a moderátorok elég sokszor kértek, könyörögtek, ha kellett zsarolni próbáltak, csak legyen már valami előrelépés a moderátori eszköztár terén. Eleddig a szavuk sokat nem ért.

Győzd meg kérlek Mortimert, hogy legyen változás, mert én úgy vélem, hogy a megoldás kulcsa nála van...

Abban azért még hiszek a magam egyszerű módján, hogy valaki egy SOK éves regjét nem szívesen vágatja ki.

Molnival szakmai dolgokban elég sok hasznos hsz. váltásom volt pár topicban, de sokadik kérésre sem embereli meg magát hangnem terén. A hírek esetén megértem, hogy ezt teszi, mert a trollokkal sem foglalkozik senki. Ezzel együtt én sem vélem úgy, hogy a hangneme megengedhető, ám a híreknél nem érdekel, mit csinál...

Ha nem koppintunk senki körmére, azt hiszi, hogy mindent szabad, hiszen úgysem figyelnek...

Elég sok körömre koppintottam, kevés kéz volt az, aki úgy értelmezte ezt, ahogy elvárható (ie.: rájön, hogy ez a hangnem nem megengedhető, és a továbbiakban normálisabb hangnemre vált).