Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Nem is kiabál.

anno 1987

SHADOWEYES7
Mit kiabálsz?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

zsoltioregon
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni.
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége.

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Roger6
Gratulálok! Ez igen! Különccel már jópárszor volt vitám, de hogy alregje legyek, ez igen! Gratulálok, Nobel-díjat neked! (psszt: nézd meg õ mennyi írásjelet használ, és mennyit én, köszi muci)!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

tommygear
csõ Különc
Roger6
<#beka2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DanielT
LOL.

Tessék, a kedvedért.

Ismerõs név, logó, stb?
Roger6
A bannolás mióta megy kérésre??? Bizonyíték vagy valami?

DanielT
Légyszi banoljátok ezt az álreg seggfejet.

Jópár alteregót csinált, nem csak az enyémet.

Köszi!
Tinman
Ha hirdetési topik én is odaírom, milyen cuccaim vannak eladók -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fresh Duke
Lehetne közölni toza-val, hogy az értelmetlen (és buzis) gifeket <#317296-#317307 és talán tovább...> lehetne hanyagolni, mert amúgy is sokaknak lassan tölt be az oldal. Köszönöm.

A heavy cost. I pay it gladly.

Tinman
Szeretnek benneteket! Hát nem édes? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Roger6
A moderátor te vagy, nem én, a példát neked kell mutatnod. Vagyis kéne. Téma lezárva.

pxxl

All hail the double x!

tomsolo
"bemutatod, hogy a szûkült látásmódodnak köszönhetõen elítélsz mondjuk egy csoportba tartozó embereket."

vs

"Ja, sg-n vagyok, sry."

Tök érdekes, hogy az általad felállított szabályok csak RÁD NEM vonatkoznak. Az iróniát is felírhatod a hiányzó terminusaid közé.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Efreet
Melyik adminról beszélsz? Kettõ 2011-ben szólt utoljára hozzá, egy 2012-ben, és ketten közülük idén még nem voltak bejelentkezve.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Roger6
Na ez a viselkedés az, ami miatt egy darab jogot nem lenne szabad bitorolnod. Meg az elõzõ megnyilvánulásod, és még lehetne sorolni. Bocsánat, hogy el mertem írni adminnak a moderátor urat, az adminok legalább törölnek, és végzik a dolgukat, veled ellentétben. Egy modinak példát kéne mutatnia, és ha balhé van, rendet tennie. Helyette megy a faszverés a részedrõl, balhénál meg csak trollkodsz: lásd pár hsz-el lejjebb, lásd ezt a hsz-ed, ahol csak fikázol, és bemutatod, hogy a szûkült látásmódodnak köszönhetõen elítélsz mondjuk egy csoportba tartozó embereket.

Szerinted ezek után érdekel, hogy miért lehetsz modi, vagy tartalak egy darab parkettánál többre? Nem bizony. <#gunyos1><#bee1>

tomsolo
Te nem csak azt nem érted, hogy miért lehetek modi hanem az alapvetõ terminusokkal sem vagy tisztában (admin vs. moderátor) és még úgy egyáltalán ki tudja még mivel.

Ja, testépítõ topik szökevény vagy... meg sem lepõdök.

Roger6
Ne várj túl sokat sg-tõl. Látod te is, egyik admin se nézett be pár napig, de ha balhé van, jön kettõ is. Mondjuk nem értem miért, Cifu-t nem kell félteni, tudja a dolgát. Tomsolo... meg hát... vele meg csak többen vagyunk, na, elég megnézni a hozzászólásait. Mondjuk nem értem hogy lehet modi. Ja, sg-n vagyok, sry.<#idiota>

w77d
Jó, köszönöm szépen, ennyi elég is volt, természetesen meghúzom magam a késõbbiekben és elnézést kérek azért, mert megpróbáltam rendet tartani/tartatni egy topicban.

tomsolo
<#sir>

w77d
? Elõször szólni sem akartam, hogy ne terheljetek titeket, de töröltem a sablon szétkúró hsz-eket és újra ott teremtek, mindez órákon keresztül. Feladtam, idejöttem és szóltam. Vártam, majd megint szóltam. És akkor amikor a troll valszeg nem volt éppen gépközelben sikerült kicsit kitisztítanom a topicot. Mit kellett volna még? Nem írtam hsz-számot, mert bátorkodtam annyira értelmesnek tartani a moderátorokat, hogy bemennek a topicba és az arcukba robbanó nagybetûs 500 soros troll kommenteket észre veszik 2-3 oldalon keresztül... Tévedtem... Most pedig kapom én hogy húzzam meg magam... <#taps><#taps><#taps>

tomsolo
Vagyis mert nem vagy képes úgy tenni a dolgokat ahogy kérjük és ezért nem történik semmi: mi vagyunk a hibásak.

w77d
Fõnököm 2 napig direkt úgy hagytam törlés nélkül a szétcseszett topicot hogy legyen esélye egy modinak megnézni és tenni a dolgát. Dehát 2 napig nem nézett be senki, így én is szartam bele. Amúgy ha idõben lettél volna jó helyen akkor láthattál volna egy teljesen szétkúrt topicot 1 oldalas ctrl+c ctrl+v kommentekkel, melyeket töröltem pár órán keresztül aztán feladtam.

Nem kegyeskedek kifejteni, mert látszódott volna a teendõ, ha benéz oda valaki és teszi a dolgát, de 2 NAPIG cseszett rá mindenki. Most hogy némi harc és nehézség árán törölhettem most viszont bejössz és véleményezel? Inkább te húzd meg az után, hogy 48 óra alatt nem voltál képes arra, hogy benézz egy topicba és segíts rendet tartani.

[NST]Cifu
Törölve, jutalmazva.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elõször is: ha kegyeskednél kifejteni, mi a frászkarikát szeretnél. Ugyanis sem hozzászólás számot, sem más támpontot nem adtál. Nem annyira bonyolult, végül is ott van a fejlécben, kismilliószor el lett mondva miért kérjük. Ha erre nem vagy képes, akkor a kutya se fog veled foglalkozni.

Másodszor, benézve oda én igazság szerint téged tennélek egy kicsit rendbe, ugyanis úgy káromkodsz, mint egy részeg lókupec. Szóval laposkúszás.

üdv!

a humoros/vicces topicban Master91 nevû felhasználó a 316330 számú hozzászólásában EROTIKUS ,18 éveb felülieknek szánt képet jelenített meg, amit nem jelölt semmilyen módon.

Kérném a moderátorokat cselekedjenek ez ügyben mert ez így tarthatatlan!!4

Köszönöm szépen!

itt a topic linkelve: humoros aranyos hsz. szám: 316330

w77d
tényleg egy modi sem akarja tenni a dolgát?

w77d
légyszi egy modi a Tippmix topicba bannoljon egyet! köszönöm szépen! topic

[NST]Cifu
Kocsis. Ban. (Kõ-papír-olló)

cifu

[NST]Cifu
Megkapta õ is a figyelmeztetést és a jutalmat, illetve te is, mert nem tudtad megállni, hogy ne piszkáld a másikat.

cement
Humoros aranyost szétszpemmeli pár okos fõleg kifli
316156
316155
316153

respect to the man in the ice cream van

Fabio Capello
Ez az alapértelmezett videó, egy mintalink.

Hi,
azt szeretném megkérdezni hogy az miért van ha beakarok illeszteni egy videot, akkor mindig egy elég gay gyanus video linkje lesz ott?
Vagyis amikor már van egy link a vágólapon, ésrákattintok a "video beszurása" ikonra, akkor már van ott egy link. Elöszö naivan azt gondoltam hogy az ami a vágolapon van, de a gay van ott.
Már többször is láttam hogy más forumozok is igy jártak.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

hello

Biztos lehet benne hogy valamelyik über etikus moderátorunk második accaja az, hogy generálhassa a feszültséget, majd a megváltó szerepében tetszelegjen, hogy megvédte a fórumot a fertõtõl. Pedig õk maguk a fekély az sg testén.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

desigo
továbbra is folytatja ilyen hozzászólásokkal :

"kuss a kurva anyád"

mehet a ban...
desigo
kocsisambrus

spam hozzászólását töröltem...
dragon11
köszönööööööööööööööööööm.😊 <#worship>

Efreet
Tegnap 19 óra óta eltelt ezer év? Hogy szalad az idõ...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

gergely1991
:SADAD:ASD:ASDA?SDA:SDASDDD

Inkább kérjen tõle.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
szerezz egy <#bdead> és meg van oldva 😄 szólj be valamelyik modnak, pl sedónak, õ úgy is hozzá van szokva 😊 😛

All hail the double x!

Dzsini
Nincs lehetõség a regisztráció törlésére, ha nem akarod használni, ne használd.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én szeretném töröltetni a fiókomat és a hozzáférésemet az SG-hez. Nem találtam jobb helyet, e-mailre nem válaszolt az SG.

SHADOWEYES7
<#puszis>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dzsini
"Ez a fórum pár napon belül meg fog szûnni, max.31-én."

Sziasztok kísértetek! 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Eneff
Mégsem szûnt meg. :C