Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége.
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
A heavy cost. I pay it gladly.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A heavy cost. I pay it gladly.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vs
"Ja, sg-n vagyok, sry."
Tök érdekes, hogy az általad felállított szabályok csak RÁD NEM vonatkoznak. Az iróniát is felírhatod a hiányzó terminusaid közé.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Szerinted ezek után érdekel, hogy miért lehetsz modi, vagy tartalak egy darab parkettánál többre? Nem bizony. <#gunyos1>#gunyos1><#bee1>#bee1>
Ja, testépítõ topik szökevény vagy... meg sem lepõdök.

Nem kegyeskedek kifejteni, mert látszódott volna a teendõ, ha benéz oda valaki és teszi a dolgát, de 2 NAPIG cseszett rá mindenki. Most hogy némi harc és nehézség árán törölhettem most viszont bejössz és véleményezel? Inkább te húzd meg az után, hogy 48 óra alatt nem voltál képes arra, hogy benézz egy topicba és segíts rendet tartani.
Másodszor, benézve oda én igazság szerint téged tennélek egy kicsit rendbe, ugyanis úgy káromkodsz, mint egy részeg lókupec. Szóval laposkúszás.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a humoros/vicces topicban Master91 nevû felhasználó a 316330 számú hozzászólásában EROTIKUS ,18 éveb felülieknek szánt képet jelenített meg, amit nem jelölt semmilyen módon.
Kérném a moderátorokat cselekedjenek ez ügyben mert ez így tarthatatlan!!4
Köszönöm szépen!
itt a topic linkelve: humoros aranyos hsz. szám: 316330
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
respect to the man in the ice cream van
azt szeretném megkérdezni hogy az miért van ha beakarok illeszteni egy videot, akkor mindig egy elég gay gyanus video linkje lesz ott?
Vagyis amikor már van egy link a vágólapon, ésrákattintok a "video beszurása" ikonra, akkor már van ott egy link. Elöszö naivan azt gondoltam hogy az ami a vágolapon van, de a gay van ott.
Már többször is láttam hogy más forumozok is igy jártak.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Inkább kérjen tõle.😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
All hail the double x!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sziasztok kísértetek! 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.