24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#23855 Wmiki-t ki nem ismerni...? Minden tudományos jellegű oldalról kb. elzavarták. A magyar blogszéfre egyik lenagyobb idiótája. A munkásságom meg linkeletem, ha érdekel, csak viszonyítási alapnak. Eddig kb. olyan 10 büntitpontot kaptam emlékeim szerint, tehát azért a kitiltás messze van. -
#23854 Ahhoz kb. még egy év kell azért szerintem. :)
Most kb. 200 pont csak azért ment ki, mert a korábban kitiltott regekről leesett a ban... -
#23853 Ellenben én most úgy érzem a moderátorok részéről, hogy feladták a harcot. Győztek a trollok.
Legalábbis a főoldal híreinek kommentjeinél. Hozzá kell tenni, hogy a moderátorok elég sokszor kértek, könyörögtek, ha kellett zsarolni próbáltak, csak legyen már valami előrelépés a moderátori eszköztár terén. Eleddig a szavuk sokat nem ért.
Győzd meg kérlek Mortimert, hogy legyen változás, mert én úgy vélem, hogy a megoldás kulcsa nála van...
Abban azért még hiszek a magam egyszerű módján, hogy valaki egy SOK éves regjét nem szívesen vágatja ki.
Molnival szakmai dolgokban elég sok hasznos hsz. váltásom volt pár topicban, de sokadik kérésre sem embereli meg magát hangnem terén. A hírek esetén megértem, hogy ezt teszi, mert a trollokkal sem foglalkozik senki. Ezzel együtt én sem vélem úgy, hogy a hangneme megengedhető, ám a híreknél nem érdekel, mit csinál...
Ha nem koppintunk senki körmére, azt hiszi, hogy mindent szabad, hiszen úgysem figyelnek...
Elég sok körömre koppintottam, kevés kéz volt az, aki úgy értelmezte ezt, ahogy elvárható (ie.: rájön, hogy ez a hangnem nem megengedhető, és a továbbiakban normálisabb hangnemre vált). -
#23852 "Harc" (ahogy te nevezed) utoljára akkor volt, mikor állandó hétvégi program volt az idióta topicok és felhasználók eltakarítása, alkalmanként ötven-száz felhasználó kirúgásával.
Mostanában csend, rend és nyugalom van. És néhány lent említett fórumképtelen, de lényegében zavartalan figura. A fórum látogatottsága megcsappant (legalább két, inkább három generáció kifutott már), a maradék nagy része megunta a fesztivált, már nincs kinek produkálni magát a többségnek, és ma már nem is nagyon divat fórumozni. Egy népszerűbb blog alatt sokkal nagyobb közönség előtt csinálhat bárki hülyét magából. -
#23851 Cifu ha így halad tovább, újévre beéri Shadow-t a toplistán :D -
#23850 Értem és főleg a végével nagyon egyet is értek!
Ellenben én most úgy érzem a moderátorok részéről, hogy feladták a harcot. Győztek a trollok.
Abban azért még hiszek a magam egyszerű módján, hogy valaki egy SOK éves regjét nem szívesen vágatja ki.
Ha nem koppintunk senki körmére, azt hiszi, hogy mindent szabad, hiszen úgysem figyelnek...
Persze ti tudjátok. Megértettem. Nem offolok tovább. -
#23849 Hány olyan felhasználót mutassak, akinek több tíz usere lett kitiltva, és maximum egy vállrándítással elintézi, és röhög a moderátorokon, mert semmit nem tudnak tenni a harminchatodik regisztrációjával? Mindenki pontosan tudja, hogy kaphat büntetőpontot. Tojik rá.
Aki nem AKAR, az nem fog normálisan viselkedni egy ennyire nyitott fórumon, és erre nem lehet kényszeríteni. Nem fogja emberszámba venni a többi fórumozót, mert nem az a célja, hogy egy jót beszélgessen. Nem fogja tizenhatodszor ugyanazokat a köröket lefutni ugyanazokkal az emberekkel, akikről tudja, hogy akár egy több oldalas szakmai magyarázatra egy "hát te hülye vagy, ez nem így van" szintű reakcióra képesek, hanem rögtön elküldi a potenciális problémás esetet a búsba.
Nem véletlenül vontam ki magam én is szinte minden szakmai topicból, és nem beszélgetek ilyen témákról senkivel, nincs értelme. Egy vita, beszélgetés érvek ütköztetéséről kellene szóljon, nem arról, hogy kinek milyen rokonai vannak, vagy honnan származik, és nem a másk eltiprásáról. -
#23848 Be kell valljam, hogy nem ismerem a munkásságát, egyszerűen csak el szoktam olvasni a hozzászólásokat is, mert néha meglepően jók, meg érdekel más emberek nézőpontja is egy adott témáról. Ha ilyeneket olvasok, az viszont kissé mindig fel is háborít. Nem ismeri a másikat és mégis olyan stílust enged meg magának, amihez NINCS joga!
Megértem, ha valaki kineveti, vagy ignorálja a konteó hívőket, de akkor is úgy gondolom, hogy illik emberszámba venni a másikat és nem úgy beszélni vele, mint a kutyájával.
Cifu:
Megértelek. Nem sok eszközötök maradt/van, SQJ is mesélte már párszor.
Viszont -szerintem-, ha nincs negatív visszajelzés az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokra akkor nincs fejlődés sem.
Ha engem 1x megbüntet a rendőr adott útszakaszon, akkor egész életemben azon a szakaszon még körültekintőbb leszek, még akkor is ha minden alkalommal gondolatban elküldöm az anyukájába. Végül is az én érdekem is az, hogy viselkedjek, de ami a lényeg, hogy a TÖBBIEKÉ is.
Ha nincs figyelmeztetés, mi tartsa vissza az embereket attól, hogy a híreknél is emberként viselkedjen és ne nézze kocsmának? -
#23847 Molnibalage-nak én adtam szerintem az összes büntipontját. Anno jópárszor megkért, hogy takarítsak a híreknél, mert sok az idióta, egyértelműen valótlant állító, vagy eleve troll hsz. Amikor a hangneme miatt ő is kapott pontott, kibeszéltük a dolgot.
A probléma annyi, hogy én feladtam a híreknél való moderálást. Egyfelől eleve csak a Tudományos hírekhez volt és van jogom, másfelől folyamatosan jönnek a flémregek, amikkel nem tudtam mit kezdeni (akkor még az új regeket sem lehetett listázni...). Úgy meg nem fogok szélmalomharcot vívni, hogy a flémregek vannak előnyben a moderátorokkal szemben. A moderátori eszköztár ugye évek óta változatlan, és ebben egyhamar nem is fog változás beállni...
Megjegyzem más se moderál a jelek szerint a híreknél... -
#23846 Ő ki lett beszélve egy másik hír topicjában. Régen van itt és annyi büntetést gyűjtött, hogy ha még többet kapna, akkor véglegesen nem írhatna ide.
A -1158 mellett azért van +958 is. Valakinek azért bejön
Amúgy a kiváltó ok, miszerint: a Hold nem úgy van, ahogy mi tudjuk, hanem űrállomás stb... valóban elég irritáló kijelentés.
Donkies professzort beültetném az isipadba tanulni egy kis asztrofizikát. -
#23845 Engem az ilyesmi továbbra is irritál.
Megnéztem közben... ez egy -1000 feletti usertől jött. Szép gyűjtemény! -
criminal #23844 Üdvözlet!
EZT a képet szeretnénk banner-nak EBBE a topikba!
Köszönettel: criminal -
everton66 #23843 Te sem vagy idevaló. -
#23842 Itt is. -
#23841 a nickname vicces, a vers gyenge, a képek nem idevalók, mint ahogy te sem -
fitymakantar #23840 Tomi fiam, hegyezd füled,
Hadd beszélek mostan veled,
Régi cseléd vagy a háznál,
Mindig emberül szolgáltál.
Sedó meg bazdmeg, te még mindig egy prosztó gyökér állat vagy, látom.
Hogy a fa szálljon a füledbe. -
#23839 Jó kis refes link, reklámos, pénzkeresős. Törölni valós. Szerintem. -
#23838 Állítólag van valami SgTools különböző böngészőkhöz, amivel le lehet tiltani valakit, aki nem szimpatikus.
A Közel-keleti topicban olvastam, ahol téged is letiltott 1-2 felhasználó.
Tiltsd le te is, akivel nem bírsz. -
#23837 Nem csak a híreknél trollkodik.... -
#23836 A jelenlegi moderációs eszköztárral nem szándékozok a híreknél moderálni. A szélmalomharcnak is vannak fokozatai...
Egyébként van egy sejtésem, hogy ez részben a te szerencséd is... :) -
#23835 A blog.hu elhíresült trollja, wmiki itteni regje (mikikeÖ miért nincs bannolva? Gyakorlatilag minden topikot és tudományos hírt szétrollkodik...
-
#23834 Bonyolult a bannert elolvasni a 2008-as regisztrációddal?
Ilyen idiótaságokat ne szúrj be... -
#23833 -
#23832 Az azért még az én jogkörömbe tartozik, hogy erről döntsek, és mivel nem látom indokoltnak, hogy ráüssem a bélyeget DNDN/Sajt777-re, nem is fogom megtenni.
Az pedig hogy a gumiban hogy viselkedik, az nem ebbe a moderátori részbe tartozik (ráadásul nekem jogosultságom sincs a gumihoz). -
#23831 Így belegondolva, ha valaki úgy viselkedik, mint ambrus, de tart egy látszólag nem ambrus reget, majd azzal igazolja az ambrus regjét, elég jól megúszhatja az illető a bant. -
#23830 Elnézést kérek, levettem a Sajt777-ről a pontokat. -
#23828 nem vagyok ambrus!444444444444 -
#23827 Várd ki a végét, lehet, hogy most meg lettem győzve, aztán megint lyukra futottam... -
#23826 Csak sikerült rájönni. :) -
#23825 írtam volna többbet is de vánszorog a topik :( -
#23824 Ha a fejlécben írt kívánalmaknak megfelelsz, akkor kinevezhetünk házigazdának. Az, hogy a topicnyitó mikor járt a fórumon, az semmit nem számít. A közösséget kérdezd meg, indokold meg nekik, hogy miért lenne jó, hogy te házigazda legyél, és ha megválasztanak, akkor hajrá. Mondjuk az, hogy egy év alatt 40 hozzászólás van a topicban, az nem igazán indokolja egy házigazda jelenlétét, de ha van egy állandó közösség, akik jelen vannak, akkor nem állunk az útjába. -
#23823 tudnáktok nekem egy egyértelmű választ adni ?
pl.:
igen Kontra , megkapod , nem probléma, látom hogy foglalkozol a témával.
vagy
kontra , szakadj már le a témáról , soha nem veheted át a topikot és gtfo pls
:D -
#23822 és ha mindegyik teljesült , pl az utolsó hsz-t iró friss reg küldött nekem egy pm-et amire késégesen válaszoltam és felvettem vele a kapcsolatot az adott témával kapcsolatban. -
#23821 Ő se házigazda, a topicnyitó "cím" nem jelent semmit. -
#23820 -legalább 500 hozzászólás legyen a témában
-a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
-az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
-a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak -
#23819 sziasztok!
Ezt a topikot áttudnátok ruházni rám?
elég ritkán járt, topik nyito rég nem lépett fel , állandó reg meg nem igazán van.
előre is köszi! -
#23818 Nem teljesen oké, de ezzel az erővel akkor Calver-nek is kioszthatnék a #23811 -ért.
Viszont ő itt konkrétan nem buzizta le a másikat... -
#23817 És ez a hozzáállás itt teljesen oké? #23806
Amúgy, nem érdekel, Cifu is csak magát minősíti. -
#23816 Én most valami iyesmit csinálok inkább, de nem a büntető pont miatt, hanem inkább miattad. -
#23815 Hol lett jelezve, és mi volt az ok, ami miatt úgy gondoljátok, hogy Ambruska újabb regje?