Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Be kell valljam, hogy nem ismerem a munkásságát, egyszerűen csak el szoktam olvasni a hozzászólásokat is, mert néha meglepően jók, meg érdekel más emberek nézőpontja is egy adott témáról. Ha ilyeneket olvasok, az viszont kissé mindig fel is háborít. Nem ismeri a másikat és mégis olyan stílust enged meg magának, amihez NINCS joga!
Megértem, ha valaki kineveti, vagy ignorálja a konteó hívőket, de akkor is úgy gondolom, hogy illik emberszámba venni a másikat és nem úgy beszélni vele, mint a kutyájával.
Cifu:
Megértelek. Nem sok eszközötök maradt/van, SQJ is mesélte már párszor.
Viszont -szerintem-, ha nincs negatív visszajelzés az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokra akkor nincs fejlődés sem.
Ha engem 1x megbüntet a rendőr adott útszakaszon, akkor egész életemben azon a szakaszon még körültekintőbb leszek, még akkor is ha minden alkalommal gondolatban elküldöm az anyukájába. Végül is az én érdekem is az, hogy viselkedjek, de ami a lényeg, hogy a TÖBBIEKÉ is.
Ha nincs figyelmeztetés, mi tartsa vissza az embereket attól, hogy a híreknél is emberként viselkedjen és ne nézze kocsmának?