Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Molnibalage-nak én adtam szerintem az összes büntipontját. Anno jópárszor megkért, hogy takarítsak a híreknél, mert sok az idióta, egyértelműen valótlant állító, vagy eleve troll hsz. Amikor a hangneme miatt ő is kapott pontott, kibeszéltük a dolgot.
A probléma annyi, hogy én feladtam a híreknél való moderálást. Egyfelől eleve csak a Tudományos hírekhez volt és van jogom, másfelől folyamatosan jönnek a flémregek, amikkel nem tudtam mit kezdeni (akkor még az új regeket sem lehetett listázni...). Úgy meg nem fogok szélmalomharcot vívni, hogy a flémregek vannak előnyben a moderátorokkal szemben. A moderátori eszköztár ugye évek óta változatlan, és ebben egyhamar nem is fog változás beállni...
Megjegyzem más se moderál a jelek szerint a híreknél...