1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • [NST]Cifu
    Na igen, a hírek moderálása külön téma évek óta. Hajdan az én modi jogom onnan indult, hogy a tudományos részbe írtam cikkeket, és ott moderálhattam. Ebből fakadóan a mai napig nincs is jogom a tudományos híreken túl másik részhez, így például a mobil híreknél nem tudok törölni se.

Ugyanakkor azt is megjegyzem, hogy szerintem nem sok modi vesződik a rendrakással az adott körülmények között. Egyfelől ehhez sokkal több modira lenne szükség, másfelől sokkal jobb moderációs eszköztárra. Például valakit kitiltani végleg a fórumról mi is csak egy trükkel tudunk, lévén az eredeti rendszer szerint 5 büntetőpontot lehet maximum kiosztani, 5 büntipont egy hónap ideiglenes kitiltást jelent, ami alatt nem tud hozzászólni egyik témánál sem. Végleges kitiltás akkor jár, ha az illető 20 büntipontot kap. Namost tarts úgy rendet, hogy sok troll eleve több alreget gyárt, neked meg egy erősen korlátozott és körülményes moderációs felületed van.

A plusz / minusz rendszer még egy szép csavar erre...

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a modik évek óta könyörögnek, hogy történjen valami változás a moderációs eszköztár fejlesztése ügyében, de a szavunk jobbára süket fülekre talál csak...

Szóval hogy mikor lesznek normálisan moderálva az SG hírei alatt található hozzászólások? Ha az üzemeltető erre figyelmet fordít...