Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1359396872&no=372
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1359396872&no=374
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sztrájkoltok? 😮
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Töröljétek már , meg szerintem ember accja is ugorhatna, itt nem ez a színvonal.
Törölhetõ.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A linkelt jóember viszont amióta jelen van a fórumon, emészthetetlen stílusban nekiesik azon embereknek akik bármi rosszat mernek mondani akár a Microsoft -ról, akár a Google -ról. Egy kis különbség, persze én nem érzem hogy olyat írtam volna amit nem kéne, de ha te igen akkor így jártam.
Kapják be a fa**omat ! Egye jobban szét van kúrva az egész, két hete pedig már videókat is alig tudok nézni rajta mert olyan lassan tölt be, azt még fizessek is érte ? No comment...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"The trees move. Do you not see it?"
Ott mutatja csak Molni'Bee a méregfogát
ez kutyafasza
még +is nyomtam rá
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
79.hsz
Személyeskedõ, sértegetõ, szándékosan flame keltõ.
Én azt nem értem, hogy a SG.hu totális, politika-mentességet hirdetõ álláspontja mellett egyáltalán miért közöltek le egy ilyen cikket, amiben a zsidó szó szerepel, amelyik szóról még egy 8 éves is tudja, hogy csak politikai indulatokat vált ki.
A cikk témája pedig jogi természetû, ami megint csak politikai szájkaratéhoz vezet.
A cikk pedig nem közelíti meg informatikai téren semmilyen oldalról a témát pl.: meg-e tudják találni a twitter felhasználókat? Használható-e a twitter TOR szerverrõl? stb...
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
csicskítópofont a germánnak
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Believe me, my heart is exceptionally pure. Pure evil to the core.
Elõre is köszönöm!
(Ha szabad indokot is kérni, akkor legyen ez: "You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain." Kösz.)
A heavy cost. I pay it gladly.