1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Roger6
    Szerintem egyértelmű, hogy ha valaki CSAKIS minuszolgat egy topicban (soha semmi plusszt senkire nem nyomott, és csak akkor írt hsz-t, ha balhé volt - ahogy TE csináltad), és csak akkor ír kommentet, ha megy a flame, balhé, vagy szapulni kell valakit, az igenis demoralizálja a társaságot. Te pont ilyen voltál. Soha egy értelmes hsz nem volt tőled, csak a minusz, de azt ezerrel. És a legjobb, hogy te vagy megsértődve arra, hogy kaptál pontokat, miközben bevallod nekem azt, hogy engem azért minuszolsz, mert nem tetszik a stílusom. Nem a stílusra adsz minuszt vagy plusszt, hanem a hsz tartalmára. Hasznos volt, vagy nem volt hasznos.

Tehát: tök mindegy, hogy értelmeset írok, vagy sem, te nyomod a pirosat. Ennek így aztán baromi sok értelme van. Egyszer leírtam, hogy miből áll egy napi étkezésem, ami TELJES mértékben megfelel egy sportolónak. Te mínuszoltad. Indoklás nuku, vagy kijavítani, hogy ez meg azt kéne változtatni - ráadásul egy kezdőnek segítettem. És ez bizony többször előfordult, hogy egy kezdőre mindenki szart, csak ÉN foglalkoztam vele, és azokat is sorban pirosozgattad.

Érted már, hogy ezek után rohadtul nem kell megsértődnöd azon, hogy kaptál bünti pontot? Ha nem vagy troll, aki csak trollkodni jár fel, az nem only read módban van.