1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • [NST]Cifu
    akkor ezek szerint ide nem lehet a játékos topicokban lévő szabálytalanságokat jelenteni,bravo,fejlécbe mehetne...

Banner alatt képbe van rakva, mert sok az olyan egybites ember, akinek nem esik le...

belinkelnéd mert sehol sem találom

Játékosok fórumrész, legfelső, kiemelt rész, szerintem ha nem találod meg, akkor a hiba nem bennem van...

2.akkor ha nem szól senki a flém ellen akkor lehet! Kösz az infot.

Nézzük csak, mit is írtál a #23716 -ban: "amikor megkérjük hogy hagyja abba..."

Tehát egy szem hozzászólásod nincs a topicban, konkrétan egyszer sem kértél senkit semmire, pláne, hogy te egyes szám többes személyben fogalmazol... Magyarul egy vereteset hazudsz ide a képembe?!?

3.? és akkor is van? azért mert most regeltem nemrég akkor mégis mi van??

Mindössze mindenki, aki ott a foci témáról ott \'offolt\' több éve itt van a fórumon, és az adott topic törzsgárdájához tartozik. Egy tíz napja regelt illető, aki egy szem hozzászólást nem ejtett meg a topicban, pedig panaszt emel az egyikük ellen, értelmes alap nélkül, hazugságokkal spékelve.

Ha tovább értelmetlenkedsz, kiváglak a fórumról, ugyanis erős gyanúm, van, hogy valakinek az alregje vagy. Ha kiderítem, hogy kinek, mindegyik regedet teszem a jégre...