1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • w77d
    Főnököm 2 napig direkt úgy hagytam törlés nélkül a szétcseszett topicot hogy legyen esélye egy modinak megnézni és tenni a dolgát. Dehát 2 napig nem nézett be senki, így én is szartam bele. Amúgy ha időben lettél volna jó helyen akkor láthattál volna egy teljesen szétkúrt topicot 1 oldalas ctrl+c ctrl+v kommentekkel, melyeket töröltem pár órán keresztül aztán feladtam.

Nem kegyeskedek kifejteni, mert látszódott volna a teendő, ha benéz oda valaki és teszi a dolgát, de 2 NAPIG cseszett rá mindenki. Most hogy némi harc és nehézség árán törölhettem most viszont bejössz és véleményezel? Inkább te húzd meg az után, hogy 48 óra alatt nem voltál képes arra, hogy benézz egy topicba és segíts rendet tartani.