1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • boleron
    Mindent értek kedves moderátor! A kisebbik gond, hogy ki-beteszek topikot a kedvencbe. A nagyobb gond továbbra is az, hogy ömlesztve jelennek meg a topikok egy-egy főrovatban, még ha ABC sorrendbe is teszem.

Tudom, hogy szoftver kérdése a felhasználói felület átláthatóbbá tétele, értelemszerű és könnyebb kezelése. De aki ilyenhez szokott, annak elég keserves visszaszokni egy régebbi, már-már elavult alkalmazáshoz. Például a szövegfelületen tudok változtatni? Kiemelt vastagsággal, vagy dőlt betűkkel, vagy betűk nagyságának megváltoztatásával tudok írni? Ha igen, hogy lehet ezt megtenni? Nos ez "primitív" kérdésnek tűnik, mégis kérdés nekem, mert olyan fórumon voltam az elmúlt 12 évben, ahol a szövegfelületen erre alkalmas tasztatúra is volt.

Ne érts félre, szeretnék itt megmaradni, de azért nem mindegy, hogy milyen formában tudok véleményt cserélni.

Van-e remény arra, hogy kicsit átláthatóbb és jobb színvonalú lehetőség lesz, vagy tegyek le róla?