Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Austin Bailey #23532 igaziból nem nagyon tudlak követni ("azok utan irtad, amit irtal, egy kifejezett keres utan" ebből egyik momentumra sem emlékszem, "nem teged fikaztalak, hanem a velemenyedet kritizaltam", szerintem engem fikáztál), de igaziból nem lényeg, mert az egész tényleg nem több egy kis ellenszenvnél, amit vélhetően táplálsz és ami igaziból simán belefér a dolgokba, viszont a lényeg az, hogy senki nem fog tőle szeretni, ha Dzsini-Efreet variációban kevered a kártyákat, és igaziból nem is tudom, hogy mi szükség erre. Csak olyanokra tudok gondolni, hogy ez valamiféle kémkedés, vagy esetleg attól tartasz, hogy Efreetként nem válaszolnának. Esetleg el akarod rejteni, hogy kik a barátaid, ezért nem Efreetként vagy jelen az éterben. Nekem teljesen mindegy, de azért egyik sem túl hízelgő opció. És ami a lényeg, hogy szerintem ezek után nem sokan akarnak majd veled beszélni. (már ha egyáltalán olvassa valaki ezt a topikot)
A chattel kapcsolatos topikról meg annyit, hogy ha Dzsini és Efreet felváltva beszélnek egymás nevében, akkor igazán nem értem, hogy miért ne kaphattam volna meg itt a választ a chates kérdésemre. Igaziból úgy gondolom, hogy most már átlátom itt a dolgokat, szóval a részemről be is fejeztem a dolog tárgyalását.