1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Austin Bailey
    fú, ez nagyon gáz. Te fikáztál le engem a simcity topikban amikor nem tetszett a véleményem, amikor visszadobtam a labdát, akkor meg átjelentkeztél az efreet fiókba és elkezdtél engem fegyelmezni, amit amúgy nem is vettem magamra, mivel annyira egyértelmű volt, hogy kettőnk közül a te viselkedésed nem volt megfelelő, hogy azt hittem az efreet nevű moderátor a dzsini nevű felhasználónak mondja. Amúgy iszonyatosan unfair viselkedés, hogy úgy csinálsz, mintha csak egy sima felhasználó lennél, ennek keretében azt mondasz, amit akarsz, téged úgyse moderál senki, amikor meg bajod van, akkor átváltasz moderátorba és megülöd a kis győzelmi torodat. Mindenkit csapdába csalsz ezzel. Ott volt például a kedves hangvételű beszólásod, hogy "csak nem sikerül megtalálni a BKV topikot", amit arra mondtál válaszul, hogy jó hosszan begépeltem egy szöveget a metrórendszerek kialakulásáról azért hogy neked adjak infókat abból amit én tudok a témáról. Ha ezt egy felhasználó mondja egy ilyen helyzetben az mezei bunkóság, moderátor persze mondhatja, mert indokolt, viszont te dzsiniként nem vagy moderátor vagyis akkor a hg a főnök. Ilyen módon kiprovokálsz egy konfliktust, aztán átvedlesz moderátorba. Csodálatos. Ezek után szerinted ki akar majd veled szóba állni?