1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Efreet
    ad 1: veled semmi bajom, a velemenyeddel szemben irtam le egy masikat, es kertelek tobbszor arra, hogy probalj te is az ember helyett a velemennyel foglalkozni. ez tobbszor nem sikerult. de ez itt off, semmi koze a ket temanak egymashoz.

ad 2: moderator is vagyok, tehat amit lejjebb a moderatorok neveben irtam, az arra vonatkozik.

ad 3: azert mert nem egyezik meg a velemenyunk bizonyos dolgokban egy topic temajan belul, attol teljesen fuggetlen az, amit itt irtam. annyiban hibaztam hogy hamarabb at kellett volna jelentkeznem ide, mert neked nem sikerult szetvalasztani a kettot, es nem tudhattad hogy moderator is vagyok. azt fenntartom hogy az elso valaszom ota csak gittragas megy.