Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
A kép photoshopolva volt 99,9%, kb 0 tehetség kell egy ilyen kép photoshopolásához, én nem jelentenék fel valakit csak úgy, akinek épp véletlen beshopolta a bankszámlaszámát, ami egyébként valószínűleg nem egyezik meg a shopolt névvel.
SGre regelni kb akármilyen email címmel lehet, az egyetlen reális útnak azt látom, hogy a modik megadják az ipjét, hátha az alapján le lehet követni. De szerinted mennyire érdekli a rendőrséget, hogy valaki azt állítja egy noname fórumon, hogy egy másik noname fórumozónak goldért illegálisan eladott Diablo 3-as cuccot? Legális kereskedni vele a Blizzard hivatalos RMAHján keresztül, fórumon keresztül nem.
Ráadásul olyan egyszerű megoldások vannak, minthogy megvárod a pénzt amíg odaér, felrakod a cuccot rmahba ő megveszi, felrakod az aukciót ebayre, vaterára stb, ahol ha átvernek perelhető a dolog.
#23337 Nem, 150 forintokat otthagytam a boltban, nem szaroztam, de ilyen 5k+ fölötti összegeknél nem. Egyszerűen át kell gondolni a dolgot és oda kell figyelni.