Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Garfield #23315 2012. 10. 29. 09:23-kor Lteebeetől [i]Indoklás: Politizálás "Még rosszabbul..." topicban.[/] szöveggel kaptam egy büntetőpontot; az érintett hozzászólás valahol a 8776 és a 8783 közt tűnt el a digitális nirvánában. Nem tagadom, volt benne aktuálpolitikai felhang, csakhogy ha megnézzük a topikba beszúrt képek cirka 90%-át, akkor azok finoman szólva nem teljesítik a topik fejlécében szereplő felhívást, és jól láthatóan semmi probléma velük. Akkor ez most egy olyan topik, ahol megtűrt a politizálás? Mert ha igen, akkor mireföl a büntetőpont? Ha nem, akkor hogy lehet, hogy a kedves moderátornak csak az az egyetlen hozzászólás szúrta a szemét, mivel érdekes módon sem előttem, sem utánam nem kapott senki büntetőpontot ugyanilyen indokkal, pedig ahogy a képeken látszik, volna miért. (Hogy nem vette őket észre, kevésbé valószínű, mivel például a #8775-ben ő maga a #8772-#8773-as hozzászólások kapcsán a #8774-ben megfogalmazott véleményre reagál, amelyek - #8772, #8773 - finoman szólva szintén nem mentesek az aktuálpolitikai felhangoktól, azaz a törölt és "jutalmazott" hozzászólások idején tisztában lehetett azzal, hogy milyen hozzászólások születnek a topikban.)
Szóval érdeklődnék, hogy pontosan milyen rendszer alapján megy az adott topikban a büntetőpont-osztás úgymond politizálásért? Engem most nem ez az egy pont zavar, mert amennyit az elmúlt években összeszedtem, azok mellett elfér, hanem sokkal inkább az a látszólag mindenféle következetességet nélkülöző, már-már pofára menő büntipont-osztási logika, amely az említett moderátor - hozzászólástól függő? - aktivitása vagy éppenséggel látványos passzivitása mögött meghúzódik.