Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Nem tudom kiérződik-e a hozzászólásokból, itt én azt érzem, hogy szerették, szívesen jártak a topikba. Megszűnt, természetes, hogy ennek hangot ad az ember, annak ellenére, hogy tudta: tűrt a topik jelenléte.
Amikor rajtunk múlt, teljesen elfogadható, kultúrált volt a topik hangulata. De persze nem mindig rajtunk múlt. Az zárás előtti napon tartottam én is ott, hogy ezért szóltam a trollnak. A troll sajátja az öncélú barbárság, így nem is csoda, ha belenézve a "becstelen szarmagyarozás" mellett ez domborodott ki. Időnkét persze volt egy-egy vendégmunkás, de ők vagy így, vagy úgy lekoptak (meggyőződésem, hogy személyes sértődöttség miatt próbálkoztak).
Ide gyorsan le kell írnom. Ahogy változott a hír topik is, én kivettem a kedvencek közül, mert az volt az érzésem, bármit teszek, írok, abból csak személyeskedő támadás lesz, ergo feszültségforrásként azonosítanának az oda látogatók.
Vicces a régi poltopikokba beleolvasni. Tökéletesen megérthető miért zárt be. Hála a jó Istennek, én nem tudnám itt elképzelni a topikot.:D
Jó szó arra, hogy őszintén sajnálom, hogy bezárt a topik? Mert akkor ezt mondanám!:)
Jut eszembe: nekem a feljelentés kimaradt. Tudhatnék róla többet?