1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • lordsithlord
    Tisztelt Moderátorok!

Papichulo felhasználó már elég régóta igen érdekes stílusban folytat kommunikációt (kedvencem, mikor szépen, nagy betűkkel beírja, hogy "HAZUDSZ!" vagy "HAZUG DISZNÓ VAGY!", majd mikor erre bizonyítékot kér tőle az ember, akkor közli, hogy ja, a másiknak kell bizonyítania az igazát, nem neki a vádját). Ezt és az egyéb degradáló hozzászólásait elég régóta tűröm, de mostanra odáig jutottunk, hogy egyik hozzászólásában nyíltan megfenyegetett.

http://www.sg.hu/cikkek/91681/folytatodik_a_samsung_apple_haboru cikk #615-ös hozzászólásában a következő elég érdekes hozzászólást tette, idézem: " ha van pofad megyegyszer barkit is ilyesmivel vadolni, akkor azonnal szolok egy moderatornak, hogy orokre tiltsanak ki innen!"

Visszanéztem, valóban hibásan idéztem a hozzászólását, de nem szándékosan, mivel vágólap hiányában bepötyögtem a dolgot. Mindemellett erősen kétlem, hogy a fórum szabályival egyeztethető lenne a felhasználó stílusa, vagy akárcsak az ilyen fajta fenyegetőzés.

Kérem az eset megfelelő kivizsgálását és a szükséges lépések megtételét.

Segítségüket előre is köszönöm.

Üdv: lordsithlord