Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Igen, ez mind szép és jó lenne, ha nem 2 hónapot írt volna, én meg egy éve nem vagyok chatmoderátor. Szóval kissé fail. Innentől - mint ahogy leírtam - nekem egy kamunak tűnt, mint egy jó indok, hogy ha én tettem rá, akkor levenni már nem tudom, ezért leveszi valaki más jóhiszeműségből.
Mellesleg ettől függetlenül nem hiszem, hogy üldözési mániám van, amikor mindenhol azt olvasom Kata így, meg Kata úgy, amikor kibaszottul semmit sem csináltam. De itt nem erről volt szó ha elolvastad mit írtam, hanem arról, hogy a fent említett kamuzásnak, bepróbálkozásnak láttam amit írt.
Érdekes, hogy leírok valamit és rögtön teljesen másként próbáljátok meg értelmezni. Egyszer olvassátok már el amit leírok. Azt írtam le, hogy szerintem kamuzik, hogy nagyobb sansza legyen a ban visszavonására. Nem is azt írtam, hogy biztos, hanem hogy szerintem. És leírtam hogy miért. De most amit te leírtál ez meg teljesen másról szól. Nem egy nyelvet beszélünk vagy mi?