Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendben, hogy elõbb-utóbb magam is rájövök, de vasárnap reggel éhgyomorra Sherlock Holmesosat játszani a fórumban még nekem sem megy csont nélkül. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1138519780
[/cserf][/fülünyúl]
Hülyeség az egész<#nemtudom>#nemtudom>
Köszönöm!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1323525549
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Egy ízig vérig konteó, de nem azon erõlködtetek hogy az általatok konteónak nevezett hozzászólások végérvényesen kitakarodjanak a hír topikból ? Egy kibaszott bohóc mûsor amit mûveltek vagy 7 -en abban a topikban, az a szerencsétek hogy a nyelvetek tövig szorult a moderátorok jelképes picsájában. szánalmas.
Cifka Miklós úr nyugodtan megadhatja a maradék kettõt is, legyen meg a mai napra az élvezeti faktora. <#levele>#levele>
56979
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kiváncsiságból átrakom a felhasználóiba...
Viszont egyben tekintsd úgy, hogy figyelmeztetve lettél, a következõ felesleges topicnyitásodért büntipontot helyezek kilátásba...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1323118400
Szóltak, hogy itt nem lesz jó helye, úgyhogy ha szépen megkérem, átraknátok oda, ahova kell (?? - egyszer már rám szóltak, hogy ilyeneket az általánosba írjak, úgyhogy most már nem igazán tudom, hogy hol lehet helye az ilyennek, bocsi, ezért került ide)
Elõre is köszönöm!
A fenti "Általános eszmecsere nem egyenlõ Játékosok fóruma" kép nem kizárólagos, hanem általános jelzõ. Minden fórumrészben van saját moderátori topic...
1. A gumiba rengeteg minden megvan engedve, lévén az a szelep ami lehetõséget biztosít az idejáró jóembereknek, hogy kiengedjék OTT a gõzt és ne máshol szemeteljenek.
2. NINCS MINDEN megengedve azért ott sem, ha valaki full gyökér ott is megkapja a büntijét, még egyszerûbben fogalmazva aki már onnan is kilóg hamar banra kerül, ráadásul ott egyszerûsített moderáció van, vagyis nagyon könnyen repül az öt pont BÁRMIÉRT amit annak ítélünk. Tovább bonyolítja, hogy vannak régi "bejáratott" topikok amik olyanok amilyenek, ha valakinek nem tetszik ne írjon oda (pl. Szóld le az elõtted írót").
3. Önmagában azzal, hogy valakit vagy topikot/témát nem szeretnek ott - pláne a Best Of-ban, nem tudunk mit kezdeni, mert ez része a vélemény nyilvánításnak egészen addig míg nem sért valamilyen másik jogot. Az ilyen "jelentésekkel" ezért nem tudunk mit kezdeni.
Viszont már én is javasoltam, hogy talán abba kéne hagynod ezt a nagy nyüzsgést, mert egyre jobban rezeg a nálad léc és ahogy látom ha sokat NWO-ztok itt, a topiknál is. Régen egyébként az ilyen topikokat nem is töröltük hanem a bedobódtak a gumiba a törzsközönség nagy örömére míg végül õk maguk kérték a törlést.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kérdésemet átfogalmaznám ha lehet: leellenõriztétek volna/le fogjátok ellenõrizni, hogy Bronx South egy közösség nevében beszél-e?
Ha az elõbbi, akkor igen, bezárnám - felajánlottam egy megoldást egy problémára, és õ elfogadta.
Ha az utóbbi, akkor a topic közössége gondolkodjon el azon, hogy mit jelent az, ha valaki a nyilvánosság elõtt egy közösség nevében nyilatkozik, a közösség arcaként szerepel, és beszélje meg vele, hogy ha ilyen módon kíván a továbbiakban beszélni, akkor mit és mit ne mondjon, mert a közszereplésnek következményei vannak.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ha most Bronx South azt írná, hogy neki megfelel ha az egész sg-rõl törlitek az NWO témájú topikokat és hsz-eket, akkor ezt szó nélkül megtennétek? Vagy ez a kijelentés csak valami körmönfont retorika része?
Emellett felvetettél valamit a 22-es hozzászólásban, arra leírtam, hogy szerintem milyen módon megoldható - ha megfelel (tehát az NWO teljeskörû és általános kitiltása a fórumról) szólj, ha nem felel meg, akkor nincs mirõl beszélni ebben az esetben.
És még egy apróság, ha már nekiállsz önjelölt jogászkodni: a fórumon alapelvek vannak, nem szabályzat, részletesebben kifejtve a tudományos részleg moderátori topicját olvasd vissza egy kicsit.
És akkor ahogy az öreg székely a szekéren mondta: "Kettõ."
Tehát hogy ha én ezt a hozzászólásod lereagálnám a dolog kapcsán is, kapnák egy bant, azt problem solved ?
De hát ez van a szabályzatban nem ?
"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek."
Én csak egy kéréssel fordultam a moderátorokhoz, teljesen kulturált formában, de amint látom a gumiba moderátorok is bejárnak ökörködni elég aktívan, lehet nem kéne csodálkoznom azon ahogy le lettem reagálva. Minden esetre azt megsúghatnád, hogy ha erre a dologra itt nem lehet válaszolni, akkor még is hol lehet ? A szabályzat szerint ahogy látom itt is lehetne.
Az én interpretációm: ha a best ofban MINDENT ki lehet gúnyolni, KIVÉVE az NWO-sokat, akkor (Mátyás király és a gyevi bíró módjára) az SG-n MINDENRÕL lehet írni, KIVÉVE az NWO-ról - bezárjuk a témát, és ha meglátunk bármi ilyesmit (pl. valaki linkeli a best of topicba), a hozzászólót azonnal kitiltjuk a fórumról. Így megszûnik a probléma, nem fognak gúnyolódni rajtatok. Megfelel így is?
Miért lenne kivételezett az NWO topic (vagy az a nézetvilág) bármelyik másikkal szemben? Hogy képzeled ezt egyáltalán?!
Ezt sürgõsen felejtsd el, és itt az általánosban ezt a témát lezárom, a további hozzászólásokat a témában törlöm/büntetem.
Ráadásképpen ott is van moderátori topic.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én hogy vannak az NWO -ban esetleg meghökkentõ, szélsõséges dolgok is, ami elsõ olvasatra bárkinek hihetetlen vagy hülyeség, de a téma részben ezekrõl is szól. Senkinek sem áll jogában olyan dolgokról kijelenteni hogy hülyeség, amirõl nem tudja megállapítani hogy valóban az-e, csak a világnézete, és az aktuális közösségben való elhelyezkedése ezt diktálja.
Tehát ha kérhetném az NWO topikban leírt dolgokat ne általánosítsuk, az SG bármely más topikjában elhangzó valóban idióta hsz-ekkel, beszólásokkal, kocsmatöltelék stílussal, és ez ügyben lépne valamelyik moderátor is, elsõsorban rád gondoltam.
Kezd a púpom tele lenni az NWO-s topiccal és a Hír topiccal is.
Ha nem tudtok némi toleranciát magatokra erõltetni bezárom mindkettõt, és (szó szerint) téma lezárva!
És igen aktuális hírek vannak bent, ugyanis errõl szól a topik és persze politikáról, ami nem megengedett hivatalosan, de megtûrt, míg a topikon belül és normális hangnemben zajlik. Ez eddig ment is, nem sok dolga volt ott moderátornak az utóbbi idõkben. Feszültség volt eddig is, mivel elég vegyes a társaság, de mily meglepõ, mostanában egyre több, ami egy adott társaság megjelenésével arányos.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
#22513: Akkor fogalmazzuk át kicsit a hszed. Nem NWO -s marhasággal van tele, hanem az NWO -ból jött át pár ember oda agyalni, és ez nem tetszik a topik masszájának. Aktuális hírek pedig ha nem lennének, valószínûleg eszmecsere se lenne a topikban.
<<<