Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
hegedûzés megvolt már? 😄

[NST]Cifu
Légyszíves legközelebb a "forrást" is jelöld meg, hogy mi alapján jutottál erre a következtetésre.
Rendben, hogy elõbb-utóbb magam is rájövök, de vasárnap reggel éhgyomorra Sherlock Holmesosat játszani a fórumban még nekem sem megy csont nélkül. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
>>><<<

Tényleg ennyire bonyolult dolog megtalálni a játékosok fórumának moderátori topicját?

Kata
'kedvenc' szardarabunk újabb feltört regje:
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1138519780

[/cserf][/fülünyúl]

gigamen
GTS-topik karesz99 nevû felhasználója spamel, és káromkodik az oldalon. Kérlek nézzétek meg.Elõre is köszönöm.
ZTM
Megkérhetnék, egy illetékest, hogy ezt a topikot törölje?
Hülyeség az egész<#nemtudom>
Köszönöm!

Kerem szepen turuljek ezt a tompikot! Rossz helyre kerult 😞

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1323525549

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Bronx South
Generálom a feszültséget mert rákérdezek hogy a nyilas felvonulásokat nem ártana bizonyítani, alátámasztani valamivel ? Mi a jófranc volt ebben feszültség generálás ? És mi volt az alátámasztás ?

Egy ízig vérig konteó, de nem azon erõlködtetek hogy az általatok konteónak nevezett hozzászólások végérvényesen kitakarodjanak a hír topikból ? Egy kibaszott bohóc mûsor amit mûveltek vagy 7 -en abban a topikban, az a szerencsétek hogy a nyelvetek tövig szorult a moderátorok jelképes picsájában. szánalmas.

Cifka Miklós úr nyugodtan megadhatja a maradék kettõt is, legyen meg a mai napra az élvezeti faktora. <#levele>

immovable
Odamész feszkót generálni és még van képed itt okoskodni? Elképesztõ.
Bronx South
Kedves moderátorok... Alakítsunk át egy régi mondást, amit nem szabad a kis ökörnek, azt nem szabad a jupiternek se, vagy fordítva ! Ha az egyik komolyan veszi a #22521 -ben leírtakat, akkor vegye komolyan a másik is, ennyire azért már nem kéne hülyét csinálni senkibõl se. #22521 -re hivatkozva kérném #56990 -et és íróját szankcionálni. <#levele>

jazzy
Sport fórum modba be tudna kukkantani valaki? Gyanús, hogy 2 napja nincs senki, általában 1 óra alatt kész minden, köszi.
[NST]Cifu
E téren olvasgasd a "Mi kellene az SG-nek" topicot...

A Kaszas
úgy látszik a ban megkerülése itt nem gond

A Kaszas
19:37 LexusIS350: egyébként clio vagyok és vegyészmérnök

ban?

A Kaszas
cseten nyomja már megint 1 újabb regjével

A Kaszas
a hír topikba is betette 😞
56979

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

cselt
Szimulátor cockpitfórumban #10009-es hsz, megint valami idióta. Valaki törölje légyszi.
Frosty01
és újra ott van!

practitioner of the forbidden arts of death

gergely1991
Alreg/ban megkerülés témában mindegy.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Bronx South
22523 - "Ráadásképpen ott is van moderátori topic."

immovable
Újra. Most épp IDE szemetel.
immovable
+1
A Kaszas
ikegami2
Sziasztok!

Kérlek rakjátok be ezt az új bannert ebbe a topikba.

Köszi!

[NST]Cifu
Megbocsáss, téged más miatt is meg lehet szólni. Van kemény 71 hozzászólásod az egész fórumban, de már nyitottál öt topicot, és ismét nyitottál egyet úgy, hogy erõsen kétlem, hogy ha egy picit is akarnád, akkor ne találnál olyan topicot, ahol a kérdés értelmet nyerne.

Kiváncsiságból átrakom a felhasználóiba...

Viszont egyben tekintsd úgy, hogy figyelmeztetve lettél, a következõ felesleges topicnyitásodért büntipontot helyezek kilátásba...

Elnézést, az alábbi új témáról lenne szó:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1323118400

Szóltak, hogy itt nem lesz jó helye, úgyhogy ha szépen megkérem, átraknátok oda, ahova kell (?? - egyszer már rám szóltak, hogy ilyeneket az általánosba írjak, úgyhogy most már nem igazán tudom, hogy hol lehet helye az ilyennek, bocsi, ezért került ide)

Elõre is köszönöm!
[NST]Cifu
Legközelebb légy oly szíves a TV fórumrész saját modi topicjába jelezd az ilyesmit.

A fenti "Általános eszmecsere nem egyenlõ Játékosok fóruma" kép nem kizárólagos, hanem általános jelzõ. Minden fórumrészben van saját moderátori topic...

ikegami2
Sziasztok!

Kérlek tegyétek be ezt a bannert ebbe a topikba, mert csináltam a egy új bannert a régim helyett!

Köszi!

tomsolo
Na akkor reagálnék, csakhogy kristálytisztán lássál.

1. A gumiba rengeteg minden megvan engedve, lévén az a szelep ami lehetõséget biztosít az idejáró jóembereknek, hogy kiengedjék OTT a gõzt és ne máshol szemeteljenek.

2. NINCS MINDEN megengedve azért ott sem, ha valaki full gyökér ott is megkapja a büntijét, még egyszerûbben fogalmazva aki már onnan is kilóg hamar banra kerül, ráadásul ott egyszerûsített moderáció van, vagyis nagyon könnyen repül az öt pont BÁRMIÉRT amit annak ítélünk. Tovább bonyolítja, hogy vannak régi "bejáratott" topikok amik olyanok amilyenek, ha valakinek nem tetszik ne írjon oda (pl. Szóld le az elõtted írót").

3. Önmagában azzal, hogy valakit vagy topikot/témát nem szeretnek ott - pláne a Best Of-ban, nem tudunk mit kezdeni, mert ez része a vélemény nyilvánításnak egészen addig míg nem sért valamilyen másik jogot. Az ilyen "jelentésekkel" ezért nem tudunk mit kezdeni.

Viszont már én is javasoltam, hogy talán abba kéne hagynod ezt a nagy nyüzsgést, mert egyre jobban rezeg a nálad léc és ahogy látom ha sokat NWO-ztok itt, a topiknál is. Régen egyébként az ilyen topikokat nem is töröltük hanem a bedobódtak a gumiba a törzsközönség nagy örömére míg végül õk maguk kérték a törlést.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bronx South
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hagy tisztázzam a helyzetet. Én az NWO -t sokáig csak olvastam, de már jó rég óta írkálok is oda, az utóbbi idõben a topikot, és az oda írkáló személyeket ért nevetséges támadásokat én valamivel túlreagálva kezeltem a többieknél, ugyan is zavar hogy nem írhatom le a gondolataimat a Hír topikban, mert egybõl NWO -val jön a sárdobálás feleslegesen, és ezt megfûszerezve a Best Of topikban is elkezdték az NWO -sokat szapulni, ritkán az NWO -ba is átnyújtózva. Lehet úgy látszik hogy a közösség nevében beszélek, de ha döntéseket akartok hozni, akkor a HG véleménye az ami számít és nem az amit én leírok.

Efreet
Így utólag nem tudom megmondani.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Megvalósíthatatlant kérsz.

A kérdésemet átfogalmaznám ha lehet: leellenõriztétek volna/le fogjátok ellenõrizni, hogy Bronx South egy közösség nevében beszél-e?

Efreet
Kérdés, hogy Bronx South tényleg a közösség nevében beszél-e, vagy csak fogadatlan prókátor.

Ha az elõbbi, akkor igen, bezárnám - felajánlottam egy megoldást egy problémára, és õ elfogadta.

Ha az utóbbi, akkor a topic közössége gondolkodjon el azon, hogy mit jelent az, ha valaki a nyilvánosság elõtt egy közösség nevében nyilatkozik, a közösség arcaként szerepel, és beszélje meg vele, hogy ha ilyen módon kíván a továbbiakban beszélni, akkor mit és mit ne mondjon, mert a közszereplésnek következményei vannak.

Egyetlen ember kapcsán bezárnátok egy egész topikot? Nem akartam én ebbe az egész vitába belefolyni mert - hiába gondolják is itt ezt többen is - nem érzem hogy érintve lennék, de azért erre a "zárjuk be az NWO topikot" dologra felkaptam a fejemet.

Ha most Bronx South azt írná, hogy neki megfelel ha az egész sg-rõl törlitek az NWO témájú topikokat és hsz-eket, akkor ezt szó nélkül megtennétek? Vagy ez a kijelentés csak valami körmönfont retorika része?

Efreet
Gumiszobás problémákat a gumiszobában, az ottani moderátori topicban - szerintem nem túl bonyolult az összefüggés, és már az elején felhívták erre a figyelmedet, de nem sikerült oda átmenni. Ha az NWO topiccal kapcsolatban szeretnél bármit, akkor arra pedig ott van a tudományos fõtéma moderátori topicja.

Emellett felvetettél valamit a 22-es hozzászólásban, arra leírtam, hogy szerintem milyen módon megoldható - ha megfelel (tehát az NWO teljeskörû és általános kitiltása a fórumról) szólj, ha nem felel meg, akkor nincs mirõl beszélni ebben az esetben.

És még egy apróság, ha már nekiállsz önjelölt jogászkodni: a fórumon alapelvek vannak, nem szabályzat, részletesebben kifejtve a tudományos részleg moderátori topicját olvasd vissza egy kicsit.

És akkor ahogy az öreg székely a szekéren mondta: "Kettõ."

Bronx South
"további hozzászólásokat a témában törlöm/büntetem"

Tehát hogy ha én ezt a hozzászólásod lereagálnám a dolog kapcsán is, kapnák egy bant, azt problem solved ?

De hát ez van a szabályzatban nem ?

"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkezõ esetben törlésre kerülnek."

Én csak egy kéréssel fordultam a moderátorokhoz, teljesen kulturált formában, de amint látom a gumiba moderátorok is bejárnak ökörködni elég aktívan, lehet nem kéne csodálkoznom azon ahogy le lettem reagálva. Minden esetre azt megsúghatnád, hogy ha erre a dologra itt nem lehet válaszolni, akkor még is hol lehet ? A szabályzat szerint ahogy látom itt is lehetne.

[NST]Cifu
Supported.

Efreet
Kicsit emlékeztet a 22-es hozzászólásod a középkori egyház nézetére -"Senkinek sem áll jogában olyan dolgokról kijelenteni hogy hülyeség, amirõl nem tudja megállapítani hogy valóban az-e, csak a világnézete, és az aktuális közösségben való elhelyezkedése ezt diktálja" - tehát ha bárki gúnyolódik az NWO-n, akkor azt büntessük meg, mert csak, sõt tiltsuk be egyáltalán a lehetõségét, hogy valaki gúnyt ûzzön csak ebbõl a világnézetbõl.

Az én interpretációm: ha a best ofban MINDENT ki lehet gúnyolni, KIVÉVE az NWO-sokat, akkor (Mátyás király és a gyevi bíró módjára) az SG-n MINDENRÕL lehet írni, KIVÉVE az NWO-ról - bezárjuk a témát, és ha meglátunk bármi ilyesmit (pl. valaki linkeli a best of topicba), a hozzászólót azonnal kitiltjuk a fórumról. Így megszûnik a probléma, nem fognak gúnyolódni rajtatok. Megfelel így is?

Miért lenne kivételezett az NWO topic (vagy az a nézetvilág) bármelyik másikkal szemben? Hogy képzeled ezt egyáltalán?!

Ezt sürgõsen felejtsd el, és itt az általánosban ezt a témát lezárom, a további hozzászólásokat a témában törlöm/büntetem.

Bronx South
Ez nem bizonyos személyekrõl, rólam, vagy akárkirõl szól, hanem egy topik fórumon betöltött helyzetérõl, szerepérõl. Semmiben nem különbözik ez a helyzet mint ahogy te kezeled a fórumnak az ügyeit, vagy ahogy egy moderátor jár el mikor intézkedik. Egy fórumozó kéréssel fordult a moderátorokhoz. Továbbá azért írtam ide ez ügyben mert itt volt felhozva a topik.

Dzsini
Ha te a Gumiszobát bármilyen szinten komolyan veszed (pláne megsértõdsz azon, hogy ott kinevetnek-kigúnyolnak valakit vagy valamilyen nézetet, ráadásul nekiállsz magyarázni a bizonyítványod ott), akkor az internet nem neked való közeg.

Ráadásképpen ott is van moderátori topic.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bronx South
Ha lehetne két, szerintem teljesíthetõ kérésem, akkor a Best Of topikra egy tilalmat lehetne kivetni, aminek a lényege az lenne hogy az NWO -ból tilos oda linkelni, ha a tilalmat valaki megszegi esetleg szankcionálni, továbbá a pár napja a gumiban nyílt HAARP topik bezárását.

Értem én hogy vannak az NWO -ban esetleg meghökkentõ, szélsõséges dolgok is, ami elsõ olvasatra bárkinek hihetetlen vagy hülyeség, de a téma részben ezekrõl is szól. Senkinek sem áll jogában olyan dolgokról kijelenteni hogy hülyeség, amirõl nem tudja megállapítani hogy valóban az-e, csak a világnézete, és az aktuális közösségben való elhelyezkedése ezt diktálja.

Tehát ha kérhetném az NWO topikban leírt dolgokat ne általánosítsuk, az SG bármely más topikjában elhangzó valóban idióta hsz-ekkel, beszólásokkal, kocsmatöltelék stílussal, és ez ügyben lépne valamelyik moderátor is, elsõsorban rád gondoltam.

[NST]Cifu
Akkor innentõl a konteos, NWO-s cuccok az NWO-s topicban lesznek. Amennyiben ezt valaki megszegi, azt kivágom. Hogy mi minõsül megszegésnek, az a modi egyéni döntésétõl függ.

Kezd a púpom tele lenni az NWO-s topiccal és a Hír topiccal is.

Ha nem tudtok némi toleranciát magatokra erõltetni bezárom mindkettõt, és (szó szerint) téma lezárva!

immovable
Azért óvatosan azzal a kötözködõ, feszültségkeltõ és nwo-s kommentekkel, nem vagy szent.😊 Link1; Link2; Link3 Stílusodat pedig majd megítélik a moderátorok, a lenti hozzászólásod alapján nem lesz nehéz dolguk.

És igen aktuális hírek vannak bent, ugyanis errõl szól a topik és persze politikáról, ami nem megengedett hivatalosan, de megtûrt, míg a topikon belül és normális hangnemben zajlik. Ez eddig ment is, nem sok dolga volt ott moderátornak az utóbbi idõkben. Feszültség volt eddig is, mivel elég vegyes a társaság, de mily meglepõ, mostanában egyre több, ami egy adott társaság megjelenésével arányos.
Bronx South
Aktuális hírekkel ? 😄 Ilyenre gondoltál ? Esetleg ilyen ? Vagy ilyen ? Ez NWO ? És ez ? Esetleg ez ? Ehhez, vagy ehhez hasonló kötözködõ megnyílvánulásokat miért lehet ? Ki vagy te egyáltalán hogy megszabd, ki írhat oda vagy nem ? Miért hazudozol az érdekeid érvényesítése céljából ? Semmi, de semmi nwo nem került abban a topikban közzétételre, akkor mi a jó francról fírkálsz te itt ? JAA hogy letiltottál és nem látod mit írtam, akkor ez egy "költõi" hsz volt.

immovable
Pláne, hogy a többség betartja a dzsini által adott tanácsot, miszerint ne menjünk az nwo-ba "trollkodni", hagyjuk meg az õ játszóterüket.
Gyakorlatilag szalontrollkodás, ami ott folyik, mert bármi a téma, elõbb-utóbb a jól ismert linkek és témafelvetések jönnek elõ újra meg újra. Semmi gond nem lenne, ha aktuális hírekkel jönnének akárhonnan, de az elmúlt napokban a nekik szimpatikus humorista videóitól kezdve már minden volt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Teljesen egyetértek. Az NWO-sok menjenek vissza a topikjukba, és a témáikat vitassák meg ott, erre nyílt. Külön vicces, hogy az NWO topik házigazdája[/i] is a hírtopikba jár igét hirdetni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Bronx South
És hogy súlyosbítsam a helyzetet, azonkívül hogy néha beszúrsz valami idióta fideszes linket egy értelmetlen tõmondat társaságában, folyamatosan trollkodsz, flamet szítasz a topikban, szóval a felháborodásod akár félre is teheted.

Bronx South
Reklám - 56761

#22513: Akkor fogalmazzuk át kicsit a hszed. Nem NWO -s marhasággal van tele, hanem az NWO -ból jött át pár ember oda agyalni, és ez nem tetszik a topik masszájának. Aktuális hírek pedig ha nem lennének, valószínûleg eszmecsere se lenne a topikban.