1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Dean Winchester
    nem kell beírni mert senkinek semmi baja nincs, egyedül te vagy az akinek ez fáj és mint már mondtam pont azért mert az utóbbi időben a sulykot kissé elvetetted! én most írom a topicba majdnem ugyanezt, de a lényege is ott lesz :)
    (még 1 megjegyzés és befejeztem!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Töröltem a hozzászólásod? Szerintem, ez nem igaz és nem szeretem ha valaki meghazudtol. Igen törlöm a nem topicba illő hozzászólásokat. A sajátomat sose töröltem a sajátból, felvállalom amit írok. Ha vitáztunk akkor mindkettőnk hsz-t töröltem és nem csak a tied. De tudod mit ? Ha boldogabb leszel akkor legyen igazad.) ÁM ha viszaéltem vele akkor szólnod kellett volna a modiknak illetve ha erre megint sor kerül akkor egyből szólj a modiknak,hogy erre meglegyen a megoldás, elérjed a célod.

Természetesen igazad van abban,hogy nem vagyok modi, én senki nem vagyok csupán szeretnék a topicba rendet tenni mert elegem van abból,hogy ha betéved egy troll akkor, vele te is meg más is leáll vitázni tök feleslegesen.

Ha már itt tartunk akkor viszont egy kérdésem lenne a modik felé! Ha valaki a saját blogját linkeli a topicba akkor az szabályos vagy jelezzem és a megfelelő modi kiosztja a járó jutalmat érte?