1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Dean Winchester
    1. köszi,hogy keresztbe akarsz tenni és nem azon lennél,hogy a topicba rend és béke uralkodjon!
    2.csinálhatom-e? Ez egy házi szkript amit alkalmazhatok szerintem, de ha nem akkor a modik majd szólnak.
    3. ÉN ezt az ötletet mikor felvetettem akkor te azt mondtad, hogy felesleges ! Miért nem kérdeztél rá akkor a modiktól, hogy szabad-e?Ha felesleges szerinted akkor miért érdeklődsz ezzel kapcsolatban?
    Szerintem félsz,hogy a folyamatos flémért ill. flame folytatásért (esetleg személyeskedésért (például) én is "kiosztok" 1-2 pontot...

Azért vezettem ezt be mert a múltkori kérésem sem talált hallgató fülekre! Volt 1-2 tag aki trollkodot, szidalmazott, flémelt de nem kaptak pontot és az ilyen emberek miatt tartott a szakadék alján a topic. Én erre gondoltam, hogy ez egy jó megoldás lehet.

Közben frissítettem és látom jött egy válasz.
    Visszaélni sose éltem vissza vele! Ha vissza akartam volna élni ezzel a lehetőséggel akkor számomra nem szimpatikus emberkét hosszú időre kitiltottam volna (pl. shep anno vagy téged jó pár alkalommal)
    Akkor beírom a topicba és kiderül,hogy a többség egyetért vagy sem.