Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Gumiszobás problémákat a gumiszobában, az ottani moderátori topicban - szerintem nem túl bonyolult az összefüggés, és már az elején felhívták erre a figyelmedet, de nem sikerült oda átmenni. Ha az NWO topiccal kapcsolatban szeretnél bármit, akkor arra pedig ott van a tudományos főtéma moderátori topicja.
Emellett felvetettél valamit a 22-es hozzászólásban, arra leírtam, hogy szerintem milyen módon megoldható - ha megfelel (tehát az NWO teljeskörű és általános kitiltása a fórumról) szólj, ha nem felel meg, akkor nincs miről beszélni ebben az esetben.
És még egy apróság, ha már nekiállsz önjelölt jogászkodni: a fórumon alapelvek vannak, nem szabályzat, részletesebben kifejtve a tudományos részleg moderátori topicját olvasd vissza egy kicsit.
És akkor ahogy az öreg székely a szekéren mondta: "Kettő."