1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Bronx South
    "további hozzászólásokat a témában törlöm/büntetem"

Tehát hogy ha én ezt a hozzászólásod lereagálnám a dolog kapcsán is, kapnák egy bant, azt problem solved ?

De hát ez van a szabályzatban nem ?

"A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek."

Én csak egy kéréssel fordultam a moderátorokhoz, teljesen kulturált formában, de amint látom a gumiba moderátorok is bejárnak ökörködni elég aktívan, lehet nem kéne csodálkoznom azon ahogy le lettem reagálva. Minden esetre azt megsúghatnád, hogy ha erre a dologra itt nem lehet válaszolni, akkor még is hol lehet ? A szabályzat szerint ahogy látom itt is lehetne.