Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Ha lehetne két, szerintem teljesíthető kérésem, akkor a Best Of topikra egy tilalmat lehetne kivetni, aminek a lényege az lenne hogy az NWO -ból tilos oda linkelni, ha a tilalmat valaki megszegi esetleg szankcionálni, továbbá a pár napja a gumiban nyílt HAARP topik bezárását.
Értem én hogy vannak az NWO -ban esetleg meghökkentő, szélsőséges dolgok is, ami első olvasatra bárkinek hihetetlen vagy hülyeség, de a téma részben ezekről is szól. Senkinek sem áll jogában olyan dolgokról kijelenteni hogy hülyeség, amiről nem tudja megállapítani hogy valóban az-e, csak a világnézete, és az aktuális közösségben való elhelyezkedése ezt diktálja.
Tehát ha kérhetném az NWO topikban leírt dolgokat ne általánosítsuk, az SG bármely más topikjában elhangzó valóban idióta hsz-ekkel, beszólásokkal, kocsmatöltelék stílussal, és ez ügyben lépne valamelyik moderátor is, elsősorban rád gondoltam.