1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • JMáté
    Nem igazán érzem indokoltnak a kapott két büntetőpontot. Az Lteebee által kifogásolt kommentem "A magyar mentalitás" topikban az alábbi volt:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210540557&no=17550]#17550[/URL]
    Ezzel finoman arra kívántam célozni hogy a topikban mintha az utóbbi időben nem tengene túl a kultúra (meg lehet nézni hogy milyen hsz-ek születtek 10 oldallal korábban és milyenek most), emiatt a topik neve és tartalma együtt komikus hatást kelt. Úgy gondoltam ha ezt a fenti formában közlöm az nem lesz sértő, sőt esetleg még szellems is lesz, de Lteebee besértődött. Ezt én persze nagyon sajnálom de ettől függetlenül ez a véleményem, és amikor a legutóbb néztem, a fórumszabályzat még nem tiltotta a véleménnyílvánítást (ami a topik neve miatt most még csak OFF-nak sem mondható).

Különben is, mi az hogy "Felesleges hangulatkeltés a Magyar mentalitás topicban"? Jól látom hogy az elmúlt 250 büntetőpont-esemény közül egyedül Lteebee adott "hangulatkeltés"-ért (ő is csak engem tisztelt meg).