1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Kata
    Az én nézőpontomból meg az a pökhendi aki azt hiszi bármit bárhol megtehet csak mert ő az XY. Matyi már kapott korábban két figyelmeztetést, csak nekem nem rossz a memóriám, ergo ez az érved sem állta meg a helyét. Ennyi erővel minden moderátor erődemonstrál mikor bant ad annak aki nem bír magával. Ezen gondolkodj el kicsit, hogy kit is vezérel itt személyeskedés és pofára megítélés... Mert nem engem az biztos, hiszen nem ismerem a többségeteket, csak azt látom ha nem bír magával. E tekintetben pedig objektívebb megítélés alapján adom a bant mintha akármilyen ismerőse lennék mindenkinek.

Másik dolog, hogy eddig össz-vissz 4 embert bannoltam ki (ennyit a vérengzésemről), abból Te kérted, egyről meg már le is vettem mert jókisfiú lett. Ez van, lehet pattogni tovább, csak ne ebben a topikban mert Efreet rendet fog tenni.