1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • RoyalPredator
    Nem én játszok ellene. Ők játszanak ellenem, nézeteim miatt, és saját faji hovatartozásuk miatt.
    Necces téma, inkább kerüljük.

@ Dzsini: Tessék? Párezer levél közül keressem meg neked azt, ahol a topic moderálását szerettem volna elkérni, hogy kultúráltan és békésen fórumozzunk? Ha akarod, megkeresem, de nemhiszem h nagy szükség lenne rá.

Mellesleg panaszokat is beküldtem, azokra se érkezett válasz. kb 1 éve volt.
    A levél sikeresen átment, legalábbis nem kaptam hibára utaló visszajelzést. Nekem mind1.

De témánál vagyunk, most itt is megkértelek titeket, hogy átvehessem az említett téma moderálási jogát.
    Ahogy kértétek.
    "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni. "