1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • RoyalPredator
    Punker szvsz alkalmatlan, mert egy bizonyos társaság tagja (softair.hu), akik flémelnek, és őket ugye nem bünteti, mert haverok...
    És mint látjuk, egyrészt esze ágában nincs figyelmeztetni, v leállítani ezt a vitát, amit az említett felhasználók folytatnak. Ráadásul nekem önkényesen osztott már "idiotizmus" címszóval tiltásokat: warnok, vagy bárminemű figyelmeztetés nélkül, egyszerűen mert szálka vagyok a szemükben.
    ( Ez annak köszönhető, hogy a megélhetési játékaik miatt kivált népes csoport részeként nem legyintek, és beszélem ki őket a hátuk mögött, hanem felvállaltam a véleményemet - aminek köszönhetően összefogva ők, ahol Moderátorok és Adminok, törölnek sorozatban - sikertelenül )

Szerintem a Moderátoroknak abszolút pártatlannak kell lenniük.

Nekem meg nincs hova visszafognom magam. Nem sértegetek senkit, tudatosan nem szítom a tüzet.
    Kivétel ezalól lehet a "dick award" post, amit szintén nem én kezdtem.
    A hozzászólással - eredménytelenül - próbáltam lezárni a hisztit.

Ha elolvasod a postokat, szerintem látni fogod, hogy nálam sokkal vehemensebben irogatnak, és engem támadnak egy gyakorlatilag jelentéktelen dolog miatt.

Ezért kérnék egy kis tisztítást, és valamiféle figyelmeztetést, hogy ez ne forduljon elő többet.