Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Azt konkrétan én bannoltam (nem ban, kitiltás, mert ugye most itt vagy, a ban meg eredendően végleges kellene, hogy legyen, de ezen már ne akadjunk fent), veled együtt. Nem kell ferdíteni, nem csak reklámoztál, te konkrétan telespamelted a játékosok fórumrészét, méghozzá az alregeddel (nem ezzel a fő regeddel), tehát tudtad, hogy amit csinálsz, az rossz. Szóval a mellébeszélést mellőzd.
Ha nem is a tiéd volt az a nick, elég régen nem volt aktív, ez esetben számára tehát nem jelentett komoly csapást az egy hónap pihi.
A felvetett példád amúgy sántít, elég hamar kiderülne, hogy egy Kata007 nem azonos Katával, hiszen Kata aktív fórumozó.
BTW volt olyan reg, amelyről azt hittem alreg, de priviben tisztáztuk, hogy nem az, és levettem róla az öt büntipontot. Tehát a korrekció lehetősége adott.