Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
A humiariban rám vonatkozó szabályt pont hogy a kedves troll barátaink provokálták ki a moderátorokból, nem én kértem a "védelmet". Kicsit örültem neki, hogy tán nyugtom lesz...
De. Most ügyes troll barátaink tegnap kihozták, hogy nekem kéne levetetni onnan mert minden az én hibám és ez a szabály őket zavarja és a kis lelkük akkor nyugszik meg ha ÉN kérem a levételét...
Mivel megígérték, hogy ettől kezdve nyugodtan fórumozhatok, ezért voltam olyan naiv és hülye, hogy belementem és kértem a szabály levételét.
Innentől viszont részemről zéró tolerancia, minden személyeskedő attrocitásért azonnal jelenteni fogom itt az illetőt és kérem számára az egy hónap pihit mert rohadtul elegem van a minden ok nélkül belémkötő és gyalázkodó, számomra teljesen ismeretlen emberekből (akiket mellesleg soha nem bántottam).
Aztán nehogy valaki ezután azt merje a fejemhez, hogy mert jövök sírni a moderátor topikba...