Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Sziasztok!
Kérek szépen ban-t P3t31337 felhasználónak a humiariban elkövetett gyomorforgató munkásságáért. Tudom, hogy az új szabályok előtt írta ezeket, de egy ilyen személyeskedés-sorozat, és a másik ember (az, hogy lánynak címezte súlyosbító tényező) teljes megalázásának folyamatos erőltetett probálkozásai nagyon kérem, hogy ne maradjanak megtorlatlanul.
Kis 10 perces villám-gyűjtemény:
P3t31337:
Én kérdeztem elsőnek, de nem trollkodásból, hanem mert tényleg érdekelt, hogy ki ő itt. A napokban én annyit láttam belőle, hogy lekurvaanyázta a fél fórumot, aztán megsértődött. Ezért kérdeztem. Nem gondoltam, hogy elkezdtek rajta vitatkozni.
P3t31337:
Elég seggfájósnak látszol nekem
de lehet tévedek
Kata:
:D
Lúzer... Kérdezz körbe embereket az sg-s találkozókról ahova többször is elmentünk. Ennyit ért az összeesküvés elméleted. ;)
P3t31337:
Amúgy szerintem ez a kata ez igazából fiú, és tök jól csinálja, hogy akárkinek mondhat akármit (mint ahogy kurvaanyázott az imént), aztán kibújik azzal, hogy ő lány és őt tisztelni kell mindenkinek.
P3t31337:
Mibajotok, ha aszondom tits or gtfo akkor értitek?
Akkor tits or gtfo és mars vissza a konyhába Kata. A nőnek levés fájdalmait életed párján vezesd le és ne itt.
Vagy ha már itt, akkor villants cicit vagy mars.
P3t31337:
Akkkkor mutass cicit vagy mars :)
Kata:
Te sem tűnsz valami férfiasnak, ha már itt tartunk. *mirror*
P3t31337:
Hát én nem úgy látom hogy nagyon nőies lenne
Master91: (vele nincs baj, azért tettem ide, hogy ne lógjon a levegőben a következő hsz)
Ejnye! Egy nőnek írod, nem pedig egy libának!
Kata:
parancsolj, have fun :) (linkelve öregasszony-csöcsök)
P3t31337:
akkor mutass cicit vagy mars ki innen
P3t31337:
Beillesztett kép: "Kata Menstruálsz, vagy mi?"
Köszönöm előre is!