1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • [NST]Cifu
    Először is ne keverjük a modit az adminnal. SQJ és én is modik vagyunk, mi nem adhatunk senkinek modi jogot.
    Másodszor mi max. 1 hónapos kitiltást adhatunk, amit 4x kell megtenni ahhoz, hogy valóban ban legyen. Én felvetettem kétszer a Mi kellene az SG-nek topicban, hogy lehessen instant ban-t adni, de ennél többet nem tehetek az ügy érdekében. Úgy próbálhatok rendet tenni, ahogy a rendelkezésre álló eszközök ezt lehetővé teszik.

Abban mondjuk egyetértek, hogy kissé túlságosan is engedékeny vagyok (most csak a saját esetemről beszélek), néha szívem szerint élből kiszórnám azokat, akik az első figyelmeztetésre nem húzzák meg magukat, de ezért is én vagyok a felelős, mivel túl engedékeny voltam korábban, a fórumlakók hozzászoktak ahhoz, hogy nincs retorzió.

A trollok kezelése... hát KocsisGábor és kismillió alregjéről regélhetnék. Én legalább hat regjét rakom havonta kitiltásra, de biztos vagyok benne, hogy 1-2 regje most is aktív, és hozzászól olyan topicokhoz, amit nem követek.