Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Hát akkor lemondok, eddig se jókedvemből csináltam, azért meg nem fogok HG lenni, hogy a ti agymenéseiteket kelljen eltűrnöm egy eddig viszonylag normális hangvételű topikban.
Másrészt nem tudom, hogy a te vagy a moderátorok szótárában mit takar a troll, de azt tudom, ha valaki csőlátásszerűen beszél egy témáról, kiforgatja a másik szavát, illetve esetleg egy oda nem illő/rosszul használt szón lovagol oldalakon keresztül, logikátlan következtetéseket von le, mások provokálása, stb stb. Az nálam bőven kimeríti a troll fogalmát.
Érdekes eddig max 1-2 ember volt a topikban, akiknek nem tetszett, ahogy úgy csináltam a dolgokat, ahogy, velük meg tudtam beszélni, hogy mi nem tetszik nekik, képesek voltunk kompromisszumokat kötni, esetleg meggyőzni másokat - mezei szóhasználattal kibékülni - és azóta a topik aktív résztvevői.
Persze csinálhattok ebből is egy újabb Magyar mentalitás topikot, egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?
A lemondást pedig komolyan gondoltam, igen.