1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Solt
    Én "csak" 7 éve vagyok itt, előtte nem tudom mi volt.

A mentalitás topikban is voltak nagy viták, de pár kivételtől eltekintve mindig le tudtuk rendezni egymás közt úgy, hogy senki nem kapott felkiáltó jelet, és senki véleménye nem lett törölve.

Arról nem beszélve, hogy normális hangnemű vita folyt tegnap mindenféle durvulás, sértegetés, vagy személyeskedés nélkül. Mindenki aki beszállt sorakoztatta az érveit, és ennyi. Majd jött Hegi, és azon az alapon, hogy ő a HG, véget vetett az egyébként teljesen normális mederben folyó vitának.

Ma pedig idejön bemószerolni, holott egy olyan hozzászólásom sem volt, ami trollkodás, vagy topik rombolás lenne.

Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak szálka vagyok a szemében, de azért mindennek van határa.