1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • F1ú
    Na ezen vagyok kiakadva.
    Engem nem azért büntetnek mert rossz vagyok, vagy csúnyát mondok, teszek másokkal, stb, hanem azért mert másmilyen vagyok mint a többiek.
    Egy púpos, vagy egy tolókocsis embert is bántanál? Nem tehet róla, hogy olyan amilyen, mint ahogy én sem. Se magamtól, se külső nyomásra nem tudok megváltozni, az hogy olyan vagyok amilyen, az szerintem nem hiba amiért meg kell engem büntetni, és szeretném ha mások is megértenék ezt.

Nem akarom már tovább ezt a dolgot, hogy olyanért bántsatok amiről nem tehetek, és nem tudok rajta változtatni.
    Nem értem miért jó az, ha most meg az adatlapom miatt akartok megbüntetni. Már mindenbe beleköttök amihez közöm van. Elegem van.
    Én ide barátkozni járok, nem azért hogy baszogassatok.