Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Idáig ahányszor odakeveredtél összeszedtél magadnak valamit, ami miatt megkaptad a vízszintes vonalat. Mindannyiszor megígérted és megalázkodtál (nem tudom rémlik-e a legutóbbi kínos kinyilatkoztatásod itt), hogy nem lesz veled gond, pár napon belül újra rólad szólt a moderátori topic. Én legalább háromszor szedtem le rólad a chatbant az elmúlt fél évben, és kaptad vissza újra és újra. Nincs erre többé szükség, aki ennyi idő után sem tanult meg közösségben élni, arra nem fogunk energiát pazarolni.
És bár azt mondtam, hogy ha újra felkerül a téma büntetőpontokat fogok érte osztani, most nem kapsz, bár úgy látszik 1 hónapos távolságra már nem működik az emlékezeted. Ajánlom a 21380-as hozzászólás és környékének újbóli tanulmányozását.
Mostantól újra szigorúan veszem a dolgot.