Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Nem írtam, hogy hülye, azt írtam, hogy lehet az is, lényegtelen, és az is, hogy nekem mi a véleményem a dologról akár moderátorként. A véleményét szerintem elfogadható stílusban írta le a dologról, nem személyeskedett vagy mocskolódott, te szóltál be neki finoman #3-ban, és rád reagált, amire te megsértődtél.
Ha pedig - ahogy írtad - szánalmas amit ír, akkor minek foglalkozol vele? Hadd járassa le magát, ha ez a hobbija. Ha közéleti személyeket sért amit ír (ez is lehet az általad írt mocskolódás), akkor pedig az a közéleti személy majd feljelentést tesz, nem kell fogadatlan prókátorként védelmezni senkit.
Egy politikailag terhelt hírnél pedig politizálnak néhányan - nahát. A híreket nem a fórumozók írják, és nem a moderátorok egyetértésével kerülnek ki a főoldalra. Aki úgy gondolja, foglalkozzon az informatikai hátterével a hírnek, és jelenjenek meg azok a hozzászólások, nyomják el az ilyesmit. De a másik embert, aki bemutat egy másik forrás által leírt véleményt egy külső oldalról nem büntethetjük azért, mert ezt megteszi. Ha elküld téged vagy te elküldöd őt az anyjába, azt már igen.