Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
F1ú #21379 Mit igérgetek? Normálisan írtam karácsonykor is, és azért kaptam a fejemre. Az a gond hogy amit én normálisnak gondolok, meg egy csomó ember normálisnak gondol, akik megtanultak már közösségben élni azt mások nem értik. Ha nem bántok senkit, nem sértek meg senkit, nem csúfolok, baszogatok, káromkodok, stb akkor miért tiltotok ki állandóan és most meg örökre? Lehet hogy unalmas vagyok meg szánalmas sokak szemében, de attól még ártalmatlan vagyok, nem bántok senkit.
És én is szeretnék beszélgetni a cseten. Nem vesztek emberszámba, és nem is fontos hogy én mit szeretnék, csak az van amit ti akartok. Az a baj.
Az a baj ha viccet mondok, az a baj, ha nem mondok viccet, az a baj.
Tök mindegy milyen sapka van rajtam, majd megint kapok indoklás nélkül mint múltkor.