1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Tinman #21271
    Volt egy időszak, amikor nagyon ott voltatok moderálás terén... szó szerint 2x is meggondolta az ember, hogy milyen stílusban válaszolt, nekem is sikerült anno a korai években begyűjteni :-/
    Nem mondom, hogy nem volt jó időszak, mert még azt hiszitek megőrültem, pedig nem. Kell a kontroll!

Jómagam azért olvasom az SG-t és a PH-t, mert számos más fórumon olyan stílus megy, ami már gyomorforgató, itt azért viszonylagos rend van, a PH-n meg drákói szigor, megjegyzem helyesen. Ott a gumi, ott a főflame topik játszótérnek... sokszor baromi fárasztó 46x elolvasni, hogy "csak nehogy a terroristák", meg az "első"-ző idióták.

Persze érthető, hogy ti sem tudtok minden sarkon ott állni, így marad az eseti gyógykezelés 3/3-as stílusban, ami picit kellemetlen a feljelentőnek, mert mást jelentgetni ugye óvodás lépés, de ha másképp, hogy lenne rend? - költői kérdés.

Elnézést az offért. Törölhető, csak szerettem volna válaszolni.