Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
idézek tőled: "Nem értem miért kellett törölni a forumot melyet létrehoztam.....!!!!!!!!!!az intel rajongó forumba nagyon sok minden beletartozik, én meg direkt csak a sandy bridgeről akartam beszélgetni és tapasztalatokat megosztani!!!!!!!!!!aki törölte az nem gondolta át....szánalmas...."
De igen, mondtál, te kezdted az ilyen viselkedést. Nevetségesen viselkedtél, magadat járattad le. Azzal, hogy most eljátszod a sértődöttet és a nagyhalált, azzal csak tovább folytatod.
Itt ez a szokás, hogy egy témával egy topic foglalkozik, tehát az általad nyitott topic bezárása és törlése megfelel a szokásoknak. Ha több, mint 6 éves regisztrációval a hátad mögött ez számodra újdonság, akkor üdv az SG-n, jó fórumozást.
Ha csak bántja az érzékeny lelked, hogy miután 3 mondatra elsütöttél 20 felkiáltójelet, és nekiálltál hisztizni valaki rád szólt, hogy nem így kellene viselkedni, akkor az ciki - de teljesen igaza volt, akár fiatalabb nálad, akár nem. Az építő jellegű kritikát pedig megköszönni illik, nem tovább hisztizni, mint egy nagycsoportos óvodás.