Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Topic:Minimal
HG jelölt:OrioN the S
Hát kb. én vagyok a topictag :D meg páran betévednek, de rajtuk azt látom, hogy elégedettek az igyekezetemmel, bár tudom ez most ilyen helyzetben senkit nem érdekel. Végülis a jelenlegi HG-t nem nagyon érdekli én viszont kicsit megpimpelném és megpróbálom felfuttatni :)
kb. ennyivel tudok szolgálni topictagok egyetértéseként, de ha ez édeskevés, akkor beírom és megvárom amíg válaszolnak rá(vagy írok nekik pm-et, hogy nézzenek be :D) szóval szerintem sima ügy lenne, de, ha nagyon kell akkor erőlködök még egy picit.
Feladó: MeTaL
Elküldve: 2010. 08. 19. 08:50
Tárgy: re: Hali!
Jó, csak mondd meg hogy hogyan tudom odaadni a házigazda jogot.
OrioN the S írta, 2010. 08. 19. 07:54
Nem tudom mennyire érdekel még a Minimal topik amit nyitottál, de ,ha esetleg semennyire, akkor szívesen vállalnám a házigazda jogot és kicsit felturbóznám (banner,infók,stb...)
Köszi! Csao! :)
Orion