Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
"Ha nem reagálnátok egyáltalán rájuk, és sehol szóba sem kerülnének, akkor esetleg megvan rá az esély, hogy előbb-utóbb megunja, mert nem talál semmi élvezetet abban, hogy nyit egy topicot egy egyszer használatos regisztrációval."
Kérlek ne vedd kötekedésnek amit mondok, de ez egy kétoldali dolog. Hogy mi nem reagálunk semmit, annak az értéke körülbelül az zéróval egyenlő, ha ti állandóan zárjátok a topikot, kiszórtok 25 büntetőpontot a (valószínüleg) szerencsétlen feltört regnek (és igen, nem csak ilyen újregek vannak, meg könnyű jelszavasok, láttam én itt már 5 éve megbecsült fórumtagot is feltörve, hasonló témájú topikokat nyitogatva...), kiszórjátok a büntetőpontokat a hozzászólóknak - ez szvsz csak olaj a tűzre. Ha zárjátok, ha kidobjátok az egyenlő azzal hogy "Igen, még mindig figyelünk rád, csináld csak, max 25-el több büntipont lesz a listában". Szerintem ez bőven elég neki, hogy újra és újra megnyissa a különböző hülye topikokat, nem kellenek hozzá a tisztességes fórumozók hozzászólásai.
Megértem, hogy ez érzékenyen érinti Shadet, vagy téged, elvégre titeket próbál leoltani - de ha véget akartok vetni ennek, arra nem az a megoldás, hogy ész nélkül repkednek a pontok és a topikzárások. Egyszerűen hagyni kell a fenébe, a frissen nyíló topikok majd letolják a listán ezeket, és szép lassan mindenki elfelejti. Ha senki (tényleg SENKI, nem csak mi, ti is) nem reagál semmit, akkor valószínűleg rövid időn belül TÉNYLEG meg fogja unni. A jelen helyzetben viszont csak hergelitek (vagy kielégítítek a retardáltságát - nem tudom melyik inkább...) SZERINTEM.